Showbiz

Σοκάρει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη «σκοτείνιασε» ο γιατρός και μας είπε…»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας το μεσημέρι της Κυριακής 11/2. Ο ίδιος μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, τον ερχομό των δύο γιων τους, αλλά και για τις ισορροπίες που κρατούν μέσα στο σπίτι οι δύο γονείς. Ο παρουσιαστής μίλησε και για την δεύτερη δύσκολη εγκυμοσύνη της γυναίκας του. 

«Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ, δεν ήξερα ότι είναι στην τηλεόραση. Μιλήσαμε, πήγαμε στις παρέες μας, φεύγοντας ήρθε να με χαιρετήσει, γιατί καταγοητεύτηκε. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της λέω “υπέροχη γυναίκα να ξέρεις αυτό το Πάσχα μαζί στην Πάτμο. Ό,τι της έχω πει έχει βγει».

233s.jpg

«Ήταν κοινή μας απόφαση να κάνουμε παιδιά. Τον Μάιο του 2010 παντρευτήκαμε. Είχε περάσει ένα εξάμηνο που προσπαθούσαμε. Αρχίσαμε να αγχωνόμαστε, να λέμε αν χρειάζεται να πάμε σε γιατρό. Τρέλες. Με πήρε στη δουλειά και με πήρε και μου είπε ότι είναι θετικό το τεστ. Μεγάλη συγκίνηση, γιατί το θέλαμε πολύ και οι δυο.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Ναταλί ήταν πολύ δύσκολη, ψυχθοφθόρα, με αγωνίες, άγχη. Η διάγνωση έδειξε ανεπάρκεια πλακούντα στον 70 μήνα. Και βλέπεις τον γιατρό να σκοτεινιάζει… Μας λέει το παιδί δεν αναπτύσσεται, έχει ανεπάρκεια πλακούντα. Κλάματα… Πηγαίναμε κάθε βδομάδα και μετρούσαμε χιλιοστό με χιλιοστό αν αναπτύσσεται το παιδάκι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved