Άγιος Βαλεντίνος: 5 + 1 ζευγάρια που φέτος θα γιορτάσουν αγκαλιά την ημέρα των ερωτευμένων
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: 5 + 1 ζευγάρια που φέτος θα γιορτάσουν αγκαλιά την ημέρα των ερωτευμένων

Άγιος Βαλεντίνος: Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που φέτος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί!

Το 2023 τους ένωσε, το 2024 τους βρήκε μαζί και σήμερα έχουν έναν λόγο παραπάνω να ζήσουν μια επιπλέον ρομαντική βραδιά!

Ελεονώρα ΖουγανέληΝίκος Συρίγος

syrigos-zouganeli.jpg

Νίκος Σύριγος- Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο έγινε γνωστή την άνοιξη του 2023.
«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση», έχει πει η τραγουδίστρια.

Πέτρος ΛαγούτηςΜάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

lagoutis-fentorouf-(1).jpg

Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να εμφανίζονται δημόσια μαζί στις αρχές του 2023.
«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα καταλάβαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα. Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε. Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», έχει πει ο ηθοποιός

Kίμων ΚουρήςΙωάννα Τριανταφυλλίδου

triantafyllidou-kouris.jpg

To ζευγάρι ήρθε κοντά με αφορμή κοινή τηλεοπτική τους συνεργασία στους «Παγιδευμένους». Οι πρώτες κοινές δημόσιες φωτογραφίες τους ήρθαν στο «φως» τον Φεβρουάριο του 2023 μέσα από το περιοδικό ΟΚ!

Κωνσταντίνος ΑργυρόςΑλεξάνδρα Νίκα

ARGYROS-NIKAs.jpg

«Είναι το νέο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Οι δύο τους ήταν στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες. Προσέχουν πολύ. Και δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram», έχει ειπωθεί για τη σχέση τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απόλαυσαν απoδράσεις στη Σαντορίνη, στη Μύκονο και στη Λευκάδα, ενώ πέρασαν μαζί και μερικές ημέρες στο Λος Άντζελες.

ΝίνοJosephine

115806ee-43ce5237-nino5.webp

«Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο Νίνο φοράει γυαλιά. Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο είμαστε απλοί, ούτε εκείνος φοράει γυαλιά ούτε εγώ είμαι ντυμένη έτσι. Για έμενα σε μία σχέση το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια και να υπάρχει καθαρό τοπίο, εκεί λέω το “για πάντα”. Δεν μου αρέσει καθόλου η ζήλια. Ούτε το δείχνω αν ζηλεύω, ούτε δίνω δικαίωμα να ζηλέψουν. Είμαι εγωίστρια και δεν δίνω χώρο σε «κατινιές», λέω “είμαι η Ζόζεφιν”», έχει πει η τραγουδίστρια για τη σχέση τους.

Γιώργος ΛιβάνηςΑνδρομάχη

livanis-andromaxi.jpg

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ανέφερε πως ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έχουν έρθει αρκετά κοντά μετά από μια συνεργασία. Μπορεί ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη να μην έχουν επιβεβαιώσει τον έρωτά τους και να μην έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους όμως οι δυο τους περνούν ρομαντικές στιγμές στην όμορφη Ρώμη και μάλιστα λίγο πριν τη γιορτή των ερωτευμένων. Οι δύο τραγουδιστές συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση και ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνουν γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που ερμηνεύουν μαζί σε ντουέτο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved