Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έχω πάθει κρίση πανικού επειδή υπερτίμησα τις δυνάμεις μου»
Showbiz

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έχω πάθει κρίση πανικού επειδή υπερτίμησα τις δυνάμεις μου»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συστήθηκε στο κοινό μέσα από τις Άγριες μέλισσες ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε στον Παράδεισο των Κυριών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξή του ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έχει πάθει και κρίση πανικού.

  • Η επιτυχία, όσο επιθυμητή κι αν είναι, έχει εντέλει και αρνητικές πτυχές;

Πράγματι, έχω πάθει μία φορά στη ζωή μου κρίση πανικού επειδή υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και έλεγα σε όλα ναι για να μην κακοκαρδίσω κανέναν. Η κρίση πανικού δεν είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. Σίγουρα, όμως, μια μεγάλη επιτυχία χρειάζεται και μια πολύ σωστή διαχείριση. Είναι σαν το φάρμακο που, αν δεν ξέρεις την κατάλληλη δοσολογία, μπορεί να γίνει φαρμάκι για σένα.

  • Πώς διαχειρίζεσαι προσωπικά όλα όσα είναι συνδεδεμένα με την υποκριτική: επιτυχία, αναγνωρισιμότητα και δημοσιότητα στον Τύπο;

Πλέον μου είναι πολύ ευχάριστο. Όταν νιώθω ότι έχω να πω κάτι, μιλώ και, επειδή εμπιστεύομαι το μυαλό και το χαρακτήρα μου, ξέρω και πώς να το κάνω σωστά, χωρίς να αφήνω περιθώρια να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά μου.

  • Ποια προσωπική ανάγκη σου καλύπτει η υποκριτική;

Η υποκριτική καλύπτει τον εθισμό μου, τρόπον τινά, στο να είμαι στο εδώ και τώρα, να είμαι παρών στις καταστάσεις, στη ζωή μου, στους ανθρώπους που την περιβάλλουν και στον ίδιο μου τον εαυτό.

gkotsopoulos-(2).webp
  • Ποια είναι η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια;

Λατρεύω το τραγούδι, να αναζητώ ξένη ή παλιά παραδοσιακή μουσική, να τραγουδώ πάνω στη μηχανή, στον ανελκυστήρα, στο μπάνιο μου, με φίλους, σε άσχετα μέρη. Θεωρώ το τραγούδι ύψιστη μορφή έκφρασης και σύνδεσης με τον κόσμο - τόσο που τολμώ να ξανακάνω όνειρα για ωραίες μουσικές βραδιές.

  • Ποιες είναι οι top 3 απολαύσεις σου;

Βόλτες με τη μηχανή, διάβασμα, σινεμά.

  • Γελάς εύκολα;

Γελώ πολύ εύκολα. Το παράδοξο είναι ότι ξέρω και το τι ακριβώς μου προκαλεί γέλιο και καμιά φορά το κυνηγώ να συμβεί. Υπάρχουν στιγμές που γελώ και στα όνειρά μου - έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον.

  • Πότε ήταν η τελευταία φορά που συγκινήθηκες πολύ ή έκλαψες;

Είδα στη Στέγη Γραμμάτων καιΤεχνών του Ιδρύματος Ωνάση μια παράσταση που με έκανε να δακρύσω, τη «Νέκυια» του Ομήρου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδόπουλου. Το ίδιο έπαθα και στο σινεμά με το «Openheimer».

  • Το τεύχος μας κυκλοφορεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι μια ημέρα που έχεις επιλέξει να γιορτάζεις;

Του Αγίου ποιου; (γέλια)

  • Τι σημαίνει έρωτας για σένα;

Έρωτας είναι μια μάχη για ζωή, μια έμφυτη ανάγκη να υπάρχουμε, μια ορμητική δύναμη της οποίας τις συντεταγμένες ψάχνω συνεχώς να βρω για να ισορροπήσω σε αυτήν και πάντα αποτυγχάνω. Ωστόσο δεν το βάζω κάτω.

  • Ποιος είναι ο δικός σου ορισμός της ευτυχίας;

Ευτυχία για μένα είναι να παίζω τους ρόλους της ζωής μου συνειδητά, είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved