Ζωζώ Σαπουντζάκη-Στενός συνεργάτης της αποκαλύπτει: «Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο...»
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη-Στενός συνεργάτης της αποκαλύπτει: «Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο...»

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης της Χάρης Αργυρός ο οποίος βρίσκεται νύχτα μέρα στο πλευρό της. 

Ο δικός της άνθρωπος, λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ειδικά τώρα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, μίλησε για το χρονικό της περιπέτειάς της από την Τρίτη το πρωί που είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

zozo.jpg

«Τώρα είναι καλύτερα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο, τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι συνηθισμένη να είναι στα νοσοκομεία, είναι λίγο σοκαρισμένη από όλα αυτά που της έχουν συμβεί» είπε αρχικά ο Χάρης Αργυρός και συνέχισε λέγοντας:

«Υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο την Τρίτη το πρωί, την ώρα που ετοιμαζόμασταν για ένα πολύ ωραίο γύρισμα για την κα Ρούλα Κορομηλά. Την ώρα που έτρωγε το πρωινό της μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε».

zozo.jpg

Και κατέληξε: «Η διάθεσή της είναι καλύτερη μέρα με την ημέρα. Μου ζήτησε σήμερα να της φτιάξω και τα μαλλιά της».

Ο ίδιος επεσήμανε πως τώρα έχει φτιάξει ιδιαίτερα η διάθεσή της, όμως δεν γνώριζε πότε και αν θα πάρει άμεσα εξιτήριο η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved