Η Μαγγίρα για Μπάρκα-Καινούργιου: «Ο Τσαγκρίδης δεν φέρει ευθύνη όταν ερωτοτροπεί δημόσια με...»
Showbiz

Η Μαγγίρα για Μπάρκα-Καινούργιου: «Ο Τσαγκρίδης δεν φέρει ευθύνη όταν ερωτοτροπεί δημόσια με...»

Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς με την Κατερίνα Καινούργιου όμως σήμερα (2/3) αναφερόμενη στα όσα συνέβησαν με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα, φαίνεται πως πήρε τη μεριά της. 

Όταν λοιπόν στην εκπομπή της, Ι Love Σου Κου, αναφέρθηκαν στο θέμα, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε:

«Την ψάχνει η Νικολούλη» - Η Καινούργιου έφυγε από το πλατό & αυτές είναι οι αντιδράσεις στο Twitter

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πώς γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» ενώ όταν έπαιξαν και οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε:

tsagkridis-mparka-kainourgiou.jpg

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;

tsagkridis-barka-antigrafo33.jpg

Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε. Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει «α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved