Ηλίας Λογοθέτης:Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του,η τελευταία συνέντευξη & η ηθοποιός σύζυγός του
Showbiz

Ηλίας Λογοθέτης:Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του,η τελευταία συνέντευξη & η ηθοποιός σύζυγός του

Σε ηλικία 84 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος Ηλίας Λογοθέτης.

Ο ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης, η οποία είχε πάει εξαιρετικά καλά. O ηθοποιός μάλιστα τότε, τον Σεπτέμβριο πιο συγκεκριμένα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο facebook.

«Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον σπουδαίο χειρουργό Κο Θανάση Καραγιάννη ,την σπουδαία αναισθησιολόγο Κα Ουρανία Βρεττού και το καταπληκτικό Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άμεση επέμβαση και την τέλεια έκβαση της εγχείρησης κήλης», είχε γράψει και είχε μοιραστεί μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

logothetis2-2-scaled-750x536.webp

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Ηλίας Λογοθέτης είχε δώσει στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οπού μεταξύ άλλων είχε εξομολογηθεί ένα απίστευτο περιστατικό.

201901311306490.0729_ILIAS_LOGOTHETIS_3012019.jpg

Ήταν μόλις 2 ετών όταν προσεβλήθη από τύφο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα», είχε πει.

Μαρία Ζαχαρή: Η ηθοποιός σύζυγός του

201910241123580.0053_ILIAS_LOGOTHETIS_MARIA_ZAXARI_23102019.jpg

«Η Μαρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Τη γνώρισα όταν ήταν πρωτοετής στο Πολυτεχνείο, ήταν 17,5 χρονών. Έπαιξε το ρόλο της προστασίας της αξιοπρέπειάς μου», είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του.

202002171110110.0058_ILIAS_LOGOTHETIS_MARIA_ZAXARI_1422020.jpg

Η Μαρία Ζαχαρή είναι ηθοποιός και απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνων. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως ο Γιώργος Σεβαστίκογλου, ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Κώστας Μπάκας, ο Τάσος Μπαντής ο Αντώνης Αντύπας κ.ά. Στην τηλεόραση έχει επίσης συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως ο Τάσος Ψαρράς, ο Κώστας Κουτσομύτης, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος κ.ά.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ανάρτηση του για τον θάνατο του πατέρα του, Ηλία

Ηλίας Λογοθέτης: Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της η σύζυγός του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved