Πάολα: Η λατρεία για την κόρη της, Παολίνα και η κρυφή προσωπική ζωή
Showbiz

Πάολα: Η λατρεία για την κόρη της, Παολίνα και η κρυφή προσωπική ζωή

Η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις και η κόρη τους, Παολίνα, είναι ό, τι πιο σημαντικό έχουν.

Η Πάολα με την κόρη της είναι σαν δυο σταγόνες νερό κι όπως έχει δηλώσει πολλές φορές την υπερλατρεύει!

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί με την Παολίνα, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει και σε video clip της μητέρας της, στο τραγούδι «Σε Χρειάζομαι».

paola-1.jpg

Το πραγματικό όνομα και η ηλικία

Το πραγματικό όνομα της γνωστής τραγουδίστριας είναι Παγώνα Καραμήτσιου.

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής.

Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί.

Η Πάολα έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή. Ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2003 απέκτησε μια κόρη την Παολίνα. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη και εκ τότε η λαμπρή πορεία της είναι γνωστή.

Πάολα: Η selfie με την κόρη της Παολίνα και η απίστευτη ομοιότητά τους

Ο έρωτάς της και η κρυφή προσωπική ζωή

Η Πάολα τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Βέβαια, η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς με την προσωπική της ζωή αλλά με το τραγούδι, ωστόσο μερικές φορές κάνει μικρές εξαιρέσεις.

Σε σπάνια συνέντευξή της στο Mega Κύπρου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον λόγο που έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, αλλά και για την καριέρα της.

paola-(2).jpg

Η Πάολα αρχικά ανέφερε: «Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται».

Και συμπλήρωσε: «Να ξέρετε πως ότι και να στέλνετε στα social media, δεν το διαβάζω ποτέ εγώ. Δεν ασχολούμαι με τα social media. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά ούτε και η υπερέκθεση που θα είχα αν ήμουν κριτής σε ένα talent show. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου».

Η Πάολα για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Λάζαρο Βαφειάδη, είπε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

Διαβάστε επίσης:

Αφοπλιστική η Πάολα: «Έγινα ξαφνικά εγώ αυτή που δεν έχει συναίσθηση… Ας καθίσουμε λίγο καλά»

Πάολα: Η κόρη της Παολίνα πρωταγωνιστεί στο νέο της video clip, Σε χρειάζομαι

Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved