Ίαν Στρατής: «Εκείνο που θαυμάζω απεριόριστα στη Μαίρη είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στην αγάπη της»
Instagram / ianstratisunofficial
Showbiz

Ίαν Στρατής: «Εκείνο που θαυμάζω απεριόριστα στη Μαίρη είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στην αγάπη της»

Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US μαζί με το ταίρι του, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Ίαν Στρατής δε δίστασε να μιλήσει για την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, όπως και για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ίαν Στρατής: «Με ενοχλεί όταν υπάρχει μια κάμερα & περιμένει να απαντήσω για τη Μαίρη»

«Η υποκριτική με κέρδισε στην πορεία των χρόνων. Στην αρχή σνόμπαρα λίγο τους τραγουδιστές που συμμετείχαν στα μιούζικαλ. Την πρώτη φορά που ανέβηκα όμως στη σκηνή, στην Εβίτα με τη Νάντια Μπουλέ, και είδα όλη αυτή τη διαδικασία, κατάλαβα τη μαγεία του θεάτρου και της υποκριτικής», αποκάλυψε ο Ίαν Στρατής.

«Θα ήθελα να κάνω και κλασσικό ρεπερτόριο κάποια στιγμή. Στις Άγριες Μέλισσες έπαιξα ως γκεστ σε λίγα επεισόδια. Μου έγινε η πρόταση από την παραγωγή, μου άρεσε ο ρόλος και το έκανα. Πάντως, λυπάμαι που οι άνθρωποι του χώρου δεν με παίρνουν στα σοβαρά ως ηθοποιό. Προφανώς, συμβαίνει γιατί δεν έχω πάει σε κάποια σχολή υποκριτικής», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η κόρη τους, Ολίβια

«Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη (Συνατσάκη) είναι η αγάπη της. Εκείνο που θαυμάζω απεριόριστα στη Μαίρη είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στην αγάπη που μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο. Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά», αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

stratis-(3).jpg

Σχετικά με την κόρη τους, Ολίβια, ο Ίαν Στρατής ανέφερε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτή τη σχέση ή τουλάχιστον εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα. Όταν ήρθε στη ζωή μου η Ολίβια, βίωσα τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ στον υπέρτατο βαθμό».

«Σκέφτομαι ότι άλλο ένα κοινό στοιχείο με την Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) είναι ότι κι εγώ ήθελα να αποκτήσω παιδί από πολύ μικρός. Πήγαινα διακοπές με συντρόφους μου, τις άφηνα να κάνουν ηλιοθεραπεία κι εγώ έβρισκα κάποιο παιδάκι, το γνώριζα και παίζαμε για ώρες», δήλωσε ο Ίαν Στρατής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved