Πανταζάρας-Τουμάση: 5 μήνες παντρεμένοι! Η βόλτα για ψώνια στο Κολωνάκι
Showbiz

Πανταζάρας-Τουμάση: 5 μήνες παντρεμένοι! Η βόλτα για ψώνια στο Κολωνάκι

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση φαίνεται πως απολαμβάνουν τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου τους...

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι αποχωρίζονται, κατά όπως φαίνεται, ο ένας τον άλλον, μόνο για λόγους δουλειάς, εκείνη στα πλατό γυρισμάτων της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» όπου ενσαρκώνει τον ρόλο της Φιλιώς, και εκείνος στο σετ γυρισμάτων του «Παράδεισου των κυριών» όπου πρωταγωνιστεί.

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος εκτός συνόρων; Τι φόρεσαν & ποιοι πήγαν καλεσμένοι

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο νιόπαντρους σε πρόσφατη βόλτα τους για ψώνια σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου. Εκείνη μόλις είχε ψωνίσει κάποια ρούχα από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμοόυ και εκείνος τη συνόδευε απολαμβάνοντας τον περίπατό του.

Ο μυστικός γάμος τους

Το ζευγάρι επισημοποίησε τον περασμένο Οκτώβριο τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως κάνουν οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους. Δεν επιθυμούν να απασχολούν καθόλου με την προσωπική τους ζωή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η χαρμόσυνη στιγμή στη ζωή των δύο ηθοποιών είχε προγραμματιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved