Δύσκολο βράδυ για την Όλγα Κιουρτσάκη: - «Να μην το ζήσει καμία - Η καρδιά μου πήγε να σπάσει»
Showbiz

Δύσκολο βράδυ για την Όλγα Κιουρτσάκη: - «Να μην το ζήσει καμία - Η καρδιά μου πήγε να σπάσει»

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασε η Όλγα Κιουρτσάκη η οποία τους τελευταίους μήνες είδε τη ζωή της να αλλάζει με τον ερχομό της κόρης της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο. Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λώση και από τότε βιώνει μοναδικές στιγμές.

Δημητρίου - Το παρασκήνιο της αποχώρησης από το J2US & ο πραγματικός λόγος: «Δεν ήταν μόνο αυτό...»

Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σήμερα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το δύσκολο βράδυ που έζησε με το μωράκι της.

KIOURTSAKI_copy_2.jpg

Όλγα Κιουρτσάκη

«Όλους αυτούς τους μήνες 2 φορές έχω τρομάξει με την μικρή μου βράδυ! Όπως σήμερα, ξύπνησε με κλάματα δυνατά και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω 15’, έκλαιγε τόσο πολύ που μου “κόπηκαν τα πόδια”! Είδε μάλλον εφιάλτη. Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Μόλις κοιμήθηκε πάλι έβαλα τα κλάματα εγώ!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στην παρακάτω Gallery:

Στο μεταξύ, ιδιαίτερη ήταν η χτεσινή βραδιά 16/3 και για την Άντζελα Δημητρίου η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από το J2US.

Η ανακοίνωση

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved