Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης από την ελληνική showbiz- «Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή»

Κέιτ Μίντλετον

Showbiz

Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης από την ελληνική showbiz- «Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή»

Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, με πολλές Ελληνίδες celebrities να στέλνουν το δικό τους τρυφερό μήνυμα για υποστήριξη και γρήγορη ανάρρωση.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που θέλησαν να δείξουν τη στήριξή τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία κοινοποίησε ένα κολάζ φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον γράφοντας στη λεζάντα:

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι:Το μήνυμα που έστειλαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωσή της

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει σύντομα».

Marietta-Chrousala - Kate Middleton

«Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή»

Μήνυμα στήριξης προς την Κέιτ Μίντλετον για τις δύσκολες ώρες που διανύει θέλησε να στείλει και η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το μυαλό μου σήμερα είναι σε όλες τις μαμάδες με μικρά παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο. Πλούσιες, φτωχές, πριγκίπισσες, διάσημες, άσημες… Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή. Όμως δεν υπάρχει και πιο ισχυρό κίνητρο για να κερδίσει κάποιος τον αγώνα, από τη θέληση μιας μάνας να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια μπορεί κοντά στα παιδιά της. Περνάμε μια φάση που η Χριστίνα με ρωτάει καθημερινά και σχεδόν εμμονικά, πόσα χρόνια διαφορά θα έχουμε όταν εκείνη θα είναι 18, 30, 40, 50 ετών. Με ρωτάει πόσων ετών είναι οι φίλες μου, κι αν κάποια είναι μικρότερη από εμένα απογοητεύεται και στενοχωριέται. Είναι χαρούμενη μόνο αν εγώ είμαι η νεότερη από όλες. “Μαμά δε θέλω να πεθάνεις. Θέλω να είμαστε μαζί για πάντα”.

Αυτή η αθώα αντίδραση του παιδιού μου, με αναγκάζει να κάνω πολύ συχνά εξετάσεις και check ups. Με αγχώνει, με πιέζει, με κάνει αρρωστοφοβική. Μη τυχόν και με χάσει. Δε με νοιάζει για τη ζωή μου. Με νοιάζει μόνο να μη στερήσω στα παιδιά μου την παρουσία μου, όσο ακόμα εκείνα θα με χρειάζονται. Γι’ αυτό προσεύχομαι κάθε μέρα. Και καμιά φορά σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι η μητρότητα μα ταυτόχρονα πόσο δύσκολη και σκληρή. Πόσα πράγματα πρέπει να διαχειρίζεται μια μητέρα καθημερινά αλλά να πρέπει να είναι ήρεμη, λειτουργική και παρούσα σε όλα. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο και διεκδικούν τη ζωή τους», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στην φωτογραφία που κοινοποίησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Despoina kampouri - Kate Middleton

«Για κάθε άνθρωπο που έχει καρκίνο είναι σοκ!»

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου η οποία έγραψε στη λεζάντα της:

«Για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο που μαθαίνει ότι έχει καρκίνο είναι ένα σοκ! Οποίος κι αν είσαι γνωρίζεις καλά εκείνη τη στιγμή ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος! Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι έρχονται πιο κοντά σου κι εσύ πιο κοντά σε αυτούς! Γνωρίζεις ότι πρέπει να παλέψεις με σώμα, πνεύμα και ψυχή για να καταφέρεις να βγεις νικητής! Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν μπαίνεις σε αυτό τον μαραθώνιο ζωής!

Οι χημειοθεραπείες που υποβάλλεσαι να κάνεις είναι πολύ σκληρές και οι παρενέργειες σε τσακίζουν! Πρέπει όμως να κρατηθείς ζωντανός για όλους αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε! Εύχομαι από καρδιάς η Κέιτ να βγει νικήτρια στη ζωή. Αυτόν τον αγωνα τον έχω ζήσει και είμαι ευγνώμων στον ΘΕΟ και στη Παναγία μας που μου επέτρεψαν να ζω και να υπάρχω!».

https://www.instagram.com/reel/C41JCfaMbm8/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved