Μαίρη Βιδάλη: «Ο οργανισμός μου χτύπησε καμπανάκι! Είχα φτάσει 44 κιλά από την κούραση»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Ο οργανισμός μου χτύπησε καμπανάκι! Είχα φτάσει 44 κιλά από την κούραση»

Kάθε φορά που ανεβαίνει στο σανίδι, ή βρίσκεται σε ένα πλατό, μεταμορφώνεται, αποδεικνύοντας πως η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος!

Μέσα από τους διαφορετικούς, αλλά πάντα εμβληματικούς ρόλους που ερμηνεύει, η Μαίρη Βιδάλη καταφέρνει και αφήνει τη σφραγίδα της στην ψυχή του κοινού, που τα τελευταία χρόνια σπεύδει στο θέατρο «Διάχρονο» για να την θαυμάσει.

Μανώλης Δεστούνης: Η πιο δύσκολη στιγμή του και ο λόγος που έχει αντέξει ο γάμος του με τη Βιδάλη

1675185369392-93428711-VIDALI-2.jpg

-Μετανιώσατε ποτέ για την απόφασή σας να γίνετε ηθοποιός;

Την απάντηση σε αυτό θα σας την δώσω με μια άλλη μου δήλωση «Ήθελα και τα τρία μου παιδιά να γίνουν ηθοποιοί, αλλά δεν έγινε κανένα». Αυτό σημαίνει ότι δεν με πλήγωσε ποτέ το επάγγελμα, υπήρξαν βέβαια στιγμές που είπα «αυτό θα μπορούσα να το έκανα καλύτερα», ή «κακώς αρνήθηκα εκείνο», αλλά επί της ουσίας η δουλειά μου με στήριξε περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο σε δύσκολες περιόδους με ασθένειες δικών μου, αλλά και στα πάντα.

-Ανεργία βιώσατε ποτέ;

Δεν ένιωσα ποτέ. Ένιωθα την πίεση να έχω πολλή δουλειά. Όταν ήμουν στο «Καλημέρα Ζωή», έφευγα από το σπίτι μου στην Κηφισιά και πήγαινα στα γυρίσματα στη Νέα Σμύρνη. Μετά πήγαινα στο θέατρο είτε για να κάνω πρόβα, είτε παράσταση. Τότε παίζαμε και 5-6 μέρες την εβδομάδα. Γυρνούσα σπίτι τα μεσάνυχτα και έπρεπε να διαβάσω για την άλλη μέρα. Κοιμόμουν όπου έβρισκα…

1675021514725-34663335-VIDALI-2.jpg

-Σας έκρουσε τότε ο οργανισμός σας καμπανάκι;

Μετά τις «Φανταρίνες», ο οργανισμός μου χτύπησε καμπανάκι! Είχα φτάσει 44 κιλά από την κούραση, έπαιζα στο «Εθνικό», ερχόντουσαν, με έπαιρναν με το αυτοκίνητο για τα γυρίσματα και το βράδυ παράσταση. Πολλές φορές κοιμόμουν στις διαδρομές. Ήμουν όμως νέα και ευτυχώς επανήλθε γρήγορα ο οργανισμός μου.

-Πάνω στη σκηνή είχατε ποτέ κάποιο απρόοπτο;

Ναι, είχα! Μια φορά στο Βέμπο είχα μια σκηνή με τη Σαπφώ Νοταρά και πριν έπρεπε να έχω σπάσει κάποια πιάτα. Ένα γυαλί μου έκοψε το δάχτυλο και έτρεχαν αίματα. Μόλις πήγα να δώσω ένα γράμμα στη Σαπφώ, την βλέπω να βάζει τις φωνές και να οπισθοχωρεί. Το γράμμα ήταν μες στα αίματα και όταν το συνειδητοποίησα, το σκούπισα στην ρόμπα που φορούσα, η οποία ευτυχώς ήταν κόκκινη. Εκείνη συνήλθε μετά από λίγο και κάπως τα μπαλώσαμε.

-Το «Καλημέρα Ζωή» τι αναμνήσεις σας φέρνει;

Τις καλύτερες! Είχαμε γίνει μια ομάδα όλοι τόσο από το «Καλημέρα Ζωή» όσο και από τη «Λάμψη» και μέσα σε αυτήν, είχα πάρα πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα που συνεχίζω ακόμη μαζί τους.

VIDALI.jpg

-Θυμάστε κάποιο περιστατικό τότε με θαυμαστή που σας είχε φέρει σε αμηχανία;

Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή όταν έπαιζα στο «17 σφαίρες για έναν Άγγελο». Ήταν κάποιος που έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο στις 3 το πρωί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί γιατί δεν έπαιξε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την έπαιξα εγώ. Και ήταν άντρας (γέλια). Εγώ καταλάβαινα ότι ήταν ψυχοπαθής. Τρόμαξα, δεν ήξερα πώς βρήκε το τηλέφωνό μου. Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Έτσι σταμάτησε, νομίζοντας ότι έχω αλλάξει. Είχε μεγάλη ψύχωση.

Πηγή Λοιπόν

Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω»

Μαίρη Βιδάλη: «Παρακαλάω να με δω γιαγιά»

Μαίρη Βιδάλη: «Δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα εξώφυλλα, ούτε οι δημόσιες σχέσεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved