Δημήτρης Κόκοτας: Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του – «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά»
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του – «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς και στο Πρωινό μίλησε η σύζυγός του, Κατερίνα.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην υγεία του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας: «Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν».

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

202009271244570.2392_STIV_KAKETSIS_DIMITRIS_KOKOTAS_2692020.jpg

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις… Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%»!

«Όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα» υπογράμμισε η Κατερίνα Κόκοτα.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, ανέφερε: «Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία γιατί με ρωτάνε πολλοί, οπότε προλαβαίνω να το πω, να τον ξυπνήσουν, θα είναι μία πολύ αργή διαδικασία.

Λιάγκας για Κόκοτα: «Για 8 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο»

Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. (Οι γιατροί) είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο».

1711956166039-450545628-kokota.jpg

«Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλλειμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για μένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει και όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα.

Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω. Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει από την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της, “Μη μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά“»!

Και στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η σύζυγός του: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα περίμενα να ακούσω ότι είναι ψέμα όλο αυτό. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή από όλους. Έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και τον παρακολουθούν. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κι εγώ αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι τόσο τυχερός. Παλεύω να βρω κάτι να με κρατήσει».

Κατερίνα Κόκοτα: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»

και συνέχισε:«Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε. Έφυγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε στην πολύ αρχή μια προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν αλλά ήταν πολύ νωρίς, δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Μπαίνω κάθε μέρα για πολύ λίγο. Είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τη στιγμή που θα βγει. Η κόρη μου γνωρίζει τα πάντα για τον πατέρα της».

Δείτε και το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι δύσκολες μέρες. Παραμένει στην εντατική. Ας μην πολυασχολούμαστε»

Κόκοτας: Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του- Τι έλεγε χθες η Παγώνη για εκείνον

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved