Λιάγκας για Κόκοτα: «Για 8 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο»
Media

Λιάγκας για Κόκοτα: «Για 8 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο»

O Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι ο Δημήτρης Κόκοτας κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο, έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς. Να πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί. Σήμερα μαθαίνω ότι θα επανέλθουν για να τον ξυπνήσουν.»!

Κόκοτας: «Τον είδα, μου είπε ότι δεν είναι πολύ καλά. Μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι έγινε»

liagkas1.jpg

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές, είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα μέσα στο ασθενοφόρο και λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%».

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

kokotas21.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το πρωινό με τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον Δημήτρη Κόκοτα και την περιπέτεια υγείας του

Διαβάστε επίσης:

Ο άνθρωπος που αντέδρασε εγκαίρως & έσωσε τον Κόκοτα & η αποκάλυψη Σχίζα: «Η Τραϊάνα είναι σε σοκ»

Στάθης Σχίζας:«Η Τραϊάνα Ανανία τον είχε στα πόδια της τον Δημήτρη Κόκοτα όταν ένιωσε την αδιαθεσία»

3ο κρίσιμο 24ωρο για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved