Ο άνθρωπος που αντέδρασε εγκαίρως & έσωσε τον Κόκοτα & η αποκάλυψη Σχίζα: «Η Τραϊάνα είναι σε σοκ»
Media

Ο άνθρωπος που αντέδρασε εγκαίρως & έσωσε τον Κόκοτα & η αποκάλυψη Σχίζα: «Η Τραϊάνα είναι σε σοκ»

Ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, άγνωστα στοιχεία από τη στιγμή του περιστατικού που βίωσε ο Δημήτρης Κόκοτας στα παρασκήνια του «J2US».

Καθώς περιέγραφαν τις τελευταίες εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, ποιος ήταν ο άνθρωπος που «έσωσε» τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κατερίνα Κόκοτα στο gossip-tv: «Είμαι συνέχεια δίπλα του γιατί όταν φεύγω, νιώθω ότι τον αφήνω μόνο»

dimitris-kokotas.jpg

«Ο Κώστας Ζήσης ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε άμεσα και ήρθε ο διασώστης και το ασθενοφόρο στη συνέχεια. Ήταν και η Τραϊάνα Ανανία εκεί, στο πλευρό του συνεχώς γι' αυτό και είναι πάρα πολύ αγχωμένη και σοκαρισμένη. Εγώ δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό, έφτασα την ώρα που έφευγε το ασθενοφόρο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

«Η Τραϊάνα σε σοκ»

Ο Στάθης Σχίζας περίεγραψε σε δηλώσεις του τι ακριβώς συνέβη στις πρόβες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I Love Σου Κου.

«Ήμασταν στην αλλαγή στις πρόβες όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της. Το ευτυχές σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται γιατί είχαμε ανοιχτή γραμμή με το ΕΚΑΒ.

Μας ρωτούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς ήρθαν κατευθείαν και ου έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι. Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα σε σοκ. Αφού τον είχε στα πόδια της τον άνθρωπο. Η οικογένειά του περνά έναν γολγοθά. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει», αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Και η Μαλού ανέφερε: «Δεν έχουμε ενοχλήσει την Τραϊάνα. Μαθαίνουμε από γύρω όσο μπορούμε και για τον Δημήτρη εννοείται. Εύχομαι να είναι ένα συμβάν που θα φύγει και θα μείνει μία κακή ανάμνηση».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πάτρας για Κόκοτα: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά έμφραγμα»

Δημήτρης Κόκοτας: Τι γνωρίζει η 12χρονη κόρη του για τη σοβαρότητα της κατάστασής του;

Κατερίνα Κόκοτα: «Είμαι πολύ φορτισμένη, μόλις βγήκα από την εντατική.. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved