Πάτρας για Κόκοτα: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά έμφραγμα»
Showbiz

Πάτρας για Κόκοτα: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά έμφραγμα»

Ο Θανάσης Πάτρας ήταν παρών την περασμένη Πέμπτη, 28/3, στις πρόβες του J2US, όταν ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε την έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «I Love Σου Κου» αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές του σόου είναι σοκαρισμένοι και φυσικά αγωνιούν και εκείνοι για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Τελευταία εξέλιξη για Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί δε θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν ακόμα»

PATRAS.jpg

Θανάσης Πάτρας

«Εγώ δεν τον είδα τον Δημήτρη πριν, είχα δει μόνο την Τραϊάνα που ήταν ντυμένη και περίμενε. Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά ότι πρόκειται για έμφραγμα. Ήταν όλοι από πάνω του, έκαναν όλοι ότι καλύτερο μπορούσαν» είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Η Πέμπτη γενικά είναι μια ωραία μέρα για το J2US, είμαστε όλοι πιο χαλαροί, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε έτσι. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι...».

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε και για την Τραϊάνα Ανανία η οποία βρισκόταν δίπλα του όταν άρχισε να νιώθει ο τραγουδιστής έντονη αδιαθεσία. Είναι άλλωστε το «ταίρι» του στη σκηνή του show και ήταν από την αρχή στο πλευρό του. Όμως, όταν είδε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, άρχισε να αγχώνεται.

«Η Τραϊάνα ήταν πολύ άσχημα. Οι σκέψεις όλων είναι με τον Δημήτρη» κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Θανάσης Πάτρας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved