Δημήτρης Κόκοτας-Η αγωνία της συζύγου του, Κατερίνας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα & να συνέλθει»
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας-Η αγωνία της συζύγου του, Κατερίνας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα & να συνέλθει»

Ιδιαίτερα ανήσυχη, ταραγμένη, αγχωμένη και με την ελπίδα ότι ο εφιάλτης που βιώνει θα τελειώσει σύντομα, μίλησε η Κατερίνα Κόκοτα, σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του! 

Η Κατερίνα Κόκοτα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συζύγου της με το που πληροφορήθηκε από τη Σάντρα Βουτσά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή ότι είχε μία αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του J2US το απόγευμα της Πέμπτης.

Τελευταία εξέλιξη - Κόκοτας: Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αν και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

1711717789773-118063892-kokotas.jpg

Η σύζυγος του τραγουδιστή, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή I Love Σου Κου, δεν έκρυψε την αγωνία της για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας πως βρίσκεται ακόμα στην εντατική σε καταστολή και πως είναι η μόνη που του μιλάει. Τόνισε όμως πως δεν είναι ακόμα σε θέση ο Δημήτρης Κόκοτας να αντιδράσει αφού είναι κρίσιμα τα 24ωρα που διανύει. Εξέφρασε όμως την αισιοδοξία πως όλα σύντομα θα έχουν τελειώσει και θα γίνουν όπως παλιά.

Η Κατερίνα Κόκοτα περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν από την Πέμπτη μέχρι σήμερα, λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης. «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να συνέλθει» είπε με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του τραγουδιστή η οποία θέλει σύντομα να δει το άλλο της μισό να στέκεται ξανά στα πόδια του.

kokotas-syzygos.jpg

Η ίδια μίλησε και για τη 12χρονη κόρη τους που όπως είπε γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί στον πατέρα της και βρίσκεται μαζί της στο σπίτι τους.

Οι συντελεστές της εκπομπής ευχήθηκαν από καρδιάς σύντομα περαστικά στον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved