Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποιο είναι το κορίτσι που παντρεύεται ο Γεωργίου; Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες
Showbiz

Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποιο είναι το κορίτσι που παντρεύεται ο Γεωργίου; Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους είναι έτοιμοι να ζήσουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που αυτό το διάστημα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη «Γη της Ελιάς» και το «Famagusta», πρόκειται να παντρευτεί την beauty expert Σιμώνη Χριστοδούλου, με κουμπάρους τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και συνεργάτη του, Κούλλη Νικολάου.

Ανδρέας Γεωργίου: Παντρεύεται τη σύντροφό του, Σιμώνη - Δείτε το μονόπετρο που της χάρισε

georgiou-simoni-(1).jpg

Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζήτησε σε γάμο ο Ανδρέας Γεωργίου την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου, κι εκείνη είπε το «ναι». Οι δυο τους, μάλιστα, θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη γενέτειρά τους, την Κύπρο, και μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον τους, έχουν ήδη βρει την τοποθεσία και την εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real το ζευγάρι θα βάλει βέρα στο δεξί στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά, προς το παρόν, καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει ούτε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη ούτε από τη make-up artist. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου έξι χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ».

georgiou-simoni-(2).jpg

Σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ειδύλλιο είχε γίνει γνωστό τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει. Παρά την κρίση στη σχέση τους, όμως, αποφάσισαν να επανασυνδεθούν. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβασε μια φωτογραφία με το μονόπετρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ασφαλώς αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

georgiou-simoni-(4).jpg

Η καλλονή σύντροφος του σκηνοθέτη εργάζεται ως hair and media make-up artist, είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων και συνεργάζεται με τη Μake it Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου.
Η γοητεία της αλλά και το ταπεραμέντο της είναι τα στοιχεία που πρώτα τράβηξαν τον Ανδρέα Γεωργίου, μέχρι οι δυο τους να διαπιστώσουν ότι η χημεία τους είναι ανίκητη. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στον φάρο του Κάβο Γκρέκο, στο ανατολικότερο μέρος της Ευρώπης.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια μαγική τοποθεσία, καθώς δίπλα βρίσκονται οι θαλασσινές σπηλιές της Αγίας Νάπας, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι πειρατές σε μια άλλη εποχή. Εκεί υπάρχει και η θαλασσινή σπηλιά με εικονίσματα – στη μνήμη των θυμάτων πειρατών, σύμφωνα με την παράδοση. Για χρόνια στο σημείο αυτό γίνονταν τάματα, ενώ κάποιοι τουρίστες ακόμη πετούν νομίσματα, καθώς θεωρούν τον τόπο ιερό.

Ανδρέας Γεωργίου: Μετά τα ευχάριστα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, ταξίδεψε στα Ζαγοροχώρια

Ιορδανίδης για τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου: «Δεν έχω λάβει ακόμα πρόσκληση»

Η Μενεγάκη επιβεβαίωσε τον γάμο Γεωργίου - Χριστοδούλου: «Μου τη σύστησε και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved