Τόνια Σωτηροπούλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ο Κωστής μου λέει...»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ο Κωστής μου λέει...»

Στην εκπομπή Fay’s Time φιλοξενήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία της ως ηθοποιός ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχουν υπάρξει φορές που έχει σκεφτεί να τα παρατήσει.

Από το Παρίσι με αγάπη! Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας για ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο στη Γαλλία!

«Για εμένα έχω μια εικόνα και ένα όνειρο ότι μεγαλώνοντας θα μπορώ να συνεχίσω κάθε χρονιά να κάνω κάτι διαφορετικό. Να δουλεύω σε διαφορετικούς χώρους, να κάνω σινεμά από την Ελλάδα σε άλλες χώρες, με ξένους δημιουργούς, αυτό είναι που θέλω, αγαπώ και αισθάνομαι καλά. Δεν υποτιμώ καθόλου το να παίζει κάποιος σε ένα καθημερινό σίριαλ.

Maravegias - Sotiropoulou

Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση, ούτε με το καθημερινό αλλά με τον τρόπο προσέγγισης και τι μας αρέσει εμάς. Αν εμένα μου προτείνουν ένα ρόλο σε μια σειρά αλλά αισθάνομαι ότι είναι κάτι που έχω ξανακάνει, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Σαν προσέγγιση ρόλου το να κάθομαι να κάνω την ωραία, θέλω να το ξεπεράσω, επειδή μεγαλώνω, είμαι 36 ετών και δουλεύω από τα 18 μου. Είμαι τυχερή γιατί έχω ζοριστεί, δεν μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα. Δεν σπάνε τα τηλέφωνα και με προτείνουν συνέχεια αλλά έχω την τύχη να με έχουν προτείνει για κάποιες δουλειές που εγώ αισθανόμουν ότι δεν χωράω κάπως εκεί.

Μπορεί για δύο χρόνια να μην έχω δουλέψει, ή να έχω κλείσει για μια ταινία που δεν έγινε. Είναι σκληρό κάπως γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είσαι δημιουργικός και νιώθεις λίγος. Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω. Ο Κωστής μου λέει να ηρεμήσω, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, να ηρεμήσω και να θυμάμαι την πορεία και την προσπάθειά μου»

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το ονειρικό σπίτι τους, με την υπέροχη βεράντα & θέα όλη την Αθήνα!

Τόνια Σωτηροπούλου: Δε θα πιστεύετε ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται με τον Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου: «Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από συνεργασίες μου στο Instagram»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved