Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδειξε το υπέροχο σπίτι της με τον Γιάννη Βαρδή με τον πιο cool τρόπο!
Showbiz

Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδειξε το υπέροχο σπίτι της με τον Γιάννη Βαρδή με τον πιο cool τρόπο!

Μπορεί η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, 7 χρόνια μετά τον γάμο τους όμως, καταφέραμε να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού τους!

Η αγαπημένη Νατάσα Σκαφίδα έκανε το πιο viral challenge στο TikTok και μαζί με τη ρουτίνα περιποίησης προσώπου, μοιράστηκε με το κοινό της και ορισμένες γωνιές από το σπιτικό της με τον Γιάννη Βαρδή.

Γιάννης Βαρδής: Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ο γάμος με τη Σκαφίδα & η αλλαγή της Βαρθακούρη

Κάνοντας ένα χαλαρό #getreadywithme, η Νατάσα Σκαφίδα μοιράστηκε μαζί μας το outfit της ημέρας, καθώς και ορισμένα στιγμιότυπα από την κρεβατοκάμαρα, στην οποία οι γκρι και οι πετρόλ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν.

skafida.jpg

Φυσικά, το μεγάλο κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου κεντρίζει όλα τα βλέμματα, όπως και οι μικρές κορνίζες και τα διακοσμητικά σε κάθε γωνιά του δωματίου.

Άξιο σχολιασμού είναι και το πανέμορφο αρκουδάκι, το οποίο κοσμεί το κρεβάτι του ζευγαριού και υποθέτουμε πως είναι κάποιο παιχνίδι των παιδιών τους.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Νατάσα Σκαφίδα ακολουθεί το skincare routine της και μας αφήνει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του μπάνιου της, όπου οι σκουρόχρωμες γκρι αποχρώσεις για ακόμα μία φορά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

skafida-(2).jpg

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved