Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι - Τα παιδιά του Κοντιζά και η γνωριμία με την σύζυγό του, Δέσποινα
Showbiz

Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι - Τα παιδιά του Κοντιζά και η γνωριμία με την σύζυγό του, Δέσποινα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα τρία παιδιά τους Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι, να αποτελούν την βασική προτεραιότητά τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει γεννηθεί στις 5 Μαρτίου 1983. Όταν αποφάσισε πως ήθελε να γίνει μάγειρας, ξεκίνησε δίπλα στον Χριστόφορο Πέσκια και αφού δούλεψε σε πολλά γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αποφάσισε να πάει στη Δανία, όπου θήτευσε πλάι σε γνωστούς σεφ. Μετά πήγε στο Λονδίνο, όπου μαγείρεψε για τον Μπρέτ Γκράχαμ, κορυφαίο σεφ με 2 αστέρια Michelin. Σήμερα, είναι head chef στο εστιατόριο Nolan και από το 2017 είναι κριτής στο MasterChef.,

Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η οικογένειά του, είναι ό, τι πιο σημαντικό έχει!

1D8A5068.jpg

Μιλώντας για την ομοιότητα της κόρης του με τον ίδιο, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο σεφ και κριτής του MasterChef: «Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάνα-Τσιχίρο».

Όσο για το πώς προέκυψε αυτό το όνομα της μικρής, ο ίδιος ο σεφ είχε αποκαλύψει ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής, ξέρω ποιος είναι ο πιο κοντός»

scontizas_1625826501_2613944608657734653_4828949967.jpg

Η περιπετειώδης γνωριμία με την γυναίκα του

Σε άλλη συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Δέσποινα:

«Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ.

Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ' ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

41a39c9e-ioannidis-vaftidi-(4).jpg

Οικογενειακώς, τους αρέσει να κάνουν εξορμήσεις και ταξίδια ενώ το περασμένο καλοκαίρι, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους είχε απαθανατίσει στο Πήλιο, όπου είχαν βρεθεί στη βάφτιση του παιδιού του Πάνου Ιωαννίδη.

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκλειστικές φωτό από τη βάφτιση του γιου του – Το όνομα & οι επώνυμοι καλεσμένοι

Δεν είναι λίγες και οι φορές που τους έχει εντοπίσει ο φακός στο κέντρο της Αθήνας, να κάνουν τις βόλτες και τα ψώνια τους.

Ο λόγος που δεν θα κάνουν τέταρτο παιδί

«Όχι παιδιά, δεν θα κάνουμε τέταρτο παιδί γιατί δεν θα χωράμε πουθενά. Ήδη είμαστε οριακά», έχει εξηγήσει μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν και μια φωτογραφία στο Instagram από την κουζίνα του MasterChef, όπου πόζαρε η μικρούλα κόρη του, γλυκύτατη και χαρούμενη.

unknown_325376498_848916106189545_2870728455204479798_n.jpg

Μπορεί ο ίδιος να μην μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή στα social media, όταν όμως αποφασίζει να το κάνει, τα likes και τα comments των διαδικτυακών του φίλων, διαδέχονται το ένα το άλλο με τρομερή ταχύτητα!

Γιατί εκτός από MasterChef είναι και Superdad!

Δείτε κι άλλες φωτό στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Κοντιζάς: Βόλτα στην Αθήνα με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο

MasterChef - Σωτήρης Κοντιζάς: Όλες οι φορές που κάτι δεν πήγε καλά με αυτό που δοκίμασε

Σωτήρης Κοντιζάς: Έτοιμη για MasterChef η κόρη του- Η υπέροχη φωτό από την κουζίνα του ριάλιτι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved