Συλλυπητήρια για την απώλεια Παπάζογλου και από την πολιτική ηγεσία
Showbiz

Συλλυπητήρια για την απώλεια Παπάζογλου και από την πολιτική ηγεσία

«Η επίδρασή του υπήρξε καθοριστική στην πορεία του ελληνικού τραγουδιού, τα τραγούδια του και η φωνή του αποτελούν πολύτιμο θησαυρό της μουσικής μας» τονίζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του το υπουργείο Πολιτισμού.


«Μια ιδιαίτερη φωνή σίγησε πριν από λίγο. Ο Νίκος Παπάζογλου, σημαντικός εκπρόσωπος του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, σημάδεψε ανεξίτηλα τη μουσική ιστορία του τόπου μας», αναφέρει η ΝΔ.

"Άνθρωπος λιτός και ανοιχτόμυαλος, παρέμεινε ασυμβίβαστος σε όλη την πορεία του, εξέφρασε μιαν ολόκληρη γενιά και τους προβληματισμούς της στο κοινωνικό και μουσικό επίπεδο, υπογραμμίζει ο ΣΥΝ.
«Υπήρξε ένας τραγουδιστής με ξεχωριστό προσωπικό ύφος και στυλ. Θα μας λείψει μια πολύ οικεία καλλιτεχνική φιγούρα με το κόκκινο μαντήλι στο λαιμό. Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι είναι από σήμερα φτωχότερο», τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά.

«Θα τον θυμόμαστε ως ένα σπάνιο, σεμνό άνθρωπο, σαν ένα στιχάκι πάνω σε τοίχο φυλακής και σε παγκάκι, όπως ο ίδιος θα το επιθυμούσε. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του», σημειώνουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι. Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved