Showbiz

Άννα- Μαρία Λογοθέτη: Το troll video για την έναρξη της άνοιξης- Ο ξέφρενος χορός στο χιόνι!

Gossip-tv Team

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη δημοσίευσε ένα άκρως χιουριστικό βίντεο, με το οποίο ήθελε να καλωσορίσει, με τον δικό της τρόπο, την άνοιξη, μιας και κακοκαιρία δεν θύμιζε και τόσο πολύ την εποχή. 

Την γνωρίσαμε μέσα από την δεκαετία του 1990, όπου η ίδια είχε καταπιαστεί με την υποκριτική, την παρουσίαση, τον χορό και το τραγούδι και υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της τότε εποχής.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη πλέον έχει αλλάξει πάρα πολύ στην εμφάνισή της, μιας και τα μαλλιά της δεν είναι πλέον κανθά, όπως την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, αλλά είναι μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά με αφέλειες. Η ίδια είναι πιο αδύνατη από ποτέ και μέσα από διάφορα ποστ που έχει κάνει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε ότι το απολαμβάνει πολύ.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο και φαινόταν η ίδια να χορεύει και να τραγουδάει, υπό τους ήχους του αγαπημένου τραγουδιού της Σοφίας Βόσσου "Θα' ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη". Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Λογοθέτη είχε ντυθεί χειμερινά, μιας και το τοπίο ήταν χιονισμένο, ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα σκουπόξυλο, το οποίο είχε μετατρέψει σε μικρόφωνο και ξεκίνησε τον χορό.

Μάλιστα, δήλωσε για τους -4 βαθμούς Κελσίου, θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την δημοσίευσή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved