Showbiz

Νίκος Κουρής: «Όταν το ’87 διαγνώστηκα με διαβήτη με είχαν για τελειωμένο»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τον διαβήτη από τον οποίο πάσχει. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πάσχει από διαβήτη από την εφηβεία του, αποκάλυψε ότι όταν διαγνώστηκε σε τόσο τρυφερή ηλικία με την ασθένειά του, όλοι τον θεωρούσαν ήδη... τελειωμένο.

Όταν ρωτήθηκε τι θυμάται για την περίοδο της διάγνωσης, ο Νίκος Κουρής είπε:

«Θυμάμαι ότι για δύο μήνες δεν πήγαινα στο σχολείο, Τρίτη γυμνασίου πήγαινα. Έπινα πάρα πάρα πολύ νερό, έτρωγα πάρα πολλά γλυκά για κάποιο λόγο, δεν χόρταινα ποτέ, δεν ξεδιψούσα ποτέ και όταν έφτασα στο 600 ζάχαρο περίπου, έπεσα σε κώμα και το ανακαλύψαμε σε μία ιδιωτική κλινική τυχαία γιατί τότε και το να βρεις ότι είσαι διαβητικός ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

«Πέρασα πολύ μεγάλη κατάθλιψη, πέρασα δέκα χρόνια αυτοκαταστροφής» παραδέχτηκε ο Νίκος Κουρής όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο συμφιλιώθηκε στην αρχή της διάγνωσής του με την ασθένειά του.

Ο ηθοποιός επεσήμανε ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για νόσο αλλά για μία έλλειψη που έχει στον οργανισμό του και αποκάλυψε ότι έχει πλέον συμπεριλάβει στη ζωή του την άσκηση που θεωρεί απαραίτητη για να συνεχίσει.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved