Showbiz

Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε μαθήματα χορού και το πρώτο της βίντεο είναι απίθανο!

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε μαθήματα χορού

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να «τρέχει» καθημερινά τόσο με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο με τις οικογενειακές, ωστόσο δεν ξεχνά τις δικές της ανάγκες όταν πρόκειται για την σωματική και ψυχική της υγεία.

skorda-(1).jpg

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μαθήματα χορού και μάλιστα έχοντας ως δασκάλα τη Τζένη Νικολέντζου στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα!

Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τα stories της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στιγμές από την πρόβα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό τόσο με τις απίστευτες ικανότητες της όσο και με την τέλεια σιλουέτα της.

skorda-(2).jpg

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για την προσωπική της ζώη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved