Showbiz

Σοκάρει ο Βισκαδουράκης: «Δεν το έχω πει ποτέ, με τη σύζυγό μου χάσαμε το πρώτο μας παιδί»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22/12 ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά πως με τη σύζυγό του «έχασαν» το πρώτο τους παιδί.

«Θα σας πω κάτι που δεν το ‘χω πει ποτέ στην τηλεόραση… το πρώτο παιδί το «χάσαμε» με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει. Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα: ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί… Και εμείς είχαμε μόλις «χάσει» το παιδί», περιγράφει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

viskadourakis_.jpg

«Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει: εσύ είσαι; Του λέω: ναι… αλλά πρέπει να βγω έξω να μου ευχηθούν «να ζήσει». Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν: φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα», συνεχίζει στη δραματική του ιστορία ο ηθοποιός.

«Βγήκα έξω και τους είπα: σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά. Παπά κανονικό, παραμύθια. Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις», αποκαλύπτει ο Θανάσης Βισκαδουράκης και οι περιγραφές του σοκάρουν.

biskadoyrakhw.jpg

«Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν», παραδέχεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved