Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Η βάπτιση πριν τον γάμο και το όνομα που θα δώσουν στην πριγκίπισσά τους
G-Sports

Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Η βάπτιση πριν τον γάμο και το όνομα που θα δώσουν στην πριγκίπισσά τους

«Είµαστε ευτυχισµένοι µε τον Παναγιώτη. Ανυποµονούµε να γεννηθεί το αγγελούδι µας», δηλώνει η µέλλουσα µαµά Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία είναι ήδη είναι 7,5 µηνών και ανυποµονεί, όπως βέβαια και ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής οµάδας Ελλάς Βερόνα Παναγιώτης Ταχτσίδης, να κρατήσουν τη µικρή τους αγκαλιά.

Το ερωτευµένο ζευγάρι, που είναι µαζί έναν χρόνο, έχει αποφασίσει, σύμφωνα με τη real, πως θέλει να γίνουν χωριστά τα µυστήρια του γάμου και της βάπτισης της κόρης τους. Ήδη µάλιστα έχει καταλήξει και στο πού θα γίνει η βάπτιση της µικρής. Στο Ναύπλιο, από όπου κατάγεται εκείνος, θα ζήσουν το ερχόµενο καλοκαίρι µία από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της κοινής τους ζωής, ενώ λίγους µήνες µετά και συγκεκριµένα το φθινόπωρο του 2016 θέλουν να γίνει ο γάµος τους. Η µικρή θα πάρει το όνομα Αφροδίτη από τη µητέρα του ποδοσφαιριστή. Νονός της θα είναι ο αδελφικός φίλος του Παναγιώτη, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νίκος Ζιάµπαρης, και νονά της µία στενή φίλη της Ζέτας που δεν έχει σχέση µε τον καλλιτεχνικό κόσµο.
Το ζευγάρι αυτόν τον καιρό ζει χωριστά. Παρόλο που η όµορφη Ζέτα θα µπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της στη Βερόνα, ο οποίος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του µε την οµάδα έχει εγκατασταθεί εκεί, προτίµησε να περάσει το διάστηµα µέχρι τη γέννηση της κόρης τους στην Ελλάδα, καθώς από κοινού έχουν αποφασίσει πως θέλουν να γεννηθεί εδώ. Ετσι, έχει εγκατασταθεί στο πατρικό της στη Νίκαια µαζί µε τους γονείς της και απολαµβάνει αυτή την όµορφη περίοδο της ζωής της. Η Ζέτα σκοπεύει, σαράντα ηµέρες αφότου γεννήσει, να φύγει µαζί µε το µωρό για Ιταλία ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει κοντά την οικογένειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved