Πώς η Σερένα Γουίλιαμς έφτασε να γίνει βραβευμένο fashion icon - Οι σπουδές, το τένις & η μόδα
G-Sports

Πώς η Σερένα Γουίλιαμς έφτασε να γίνει βραβευμένο fashion icon - Οι σπουδές, το τένις & η μόδα

Μεταξύ σκληρών προπονήσεων για το άθλημα του τένις όπου και αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια αλλά και μεγάλων διοργανώσεων, η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να αναδειχθεί και στον χώρο της μόδας ως fashion icon

Η διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια πρόκειται να γράψει... ιστορία και στον χώρο της μόδας αφού είναι η πρώτη αθλήτρια που παραλαμβάνει το βραβείο «Fashion Icon» στα CFDA Fashion Awards 2023.

serena-2.jpg

Η Σερένα Γουίλιαμς έφερε νέο αέρα στα γήπεδα του τένις σε ό,τι αφορά τη μόδα.

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει σπουδάσει και το αντικείμενο αφού γράφτηκε σε σχολή μόδας ενώ παρακολούθησε και το Ινστιτούτο Τέχνης του Fort Lauderdale μεταξύ 2000 και 2003. Έτσι, απέκτησε και τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να μπορέσει αργότερα να λανσάρει τις δικές της μάρκες, Aneres και S by Serena.

Η αρχή στα tennis court

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να αλλάξει το dress code που είχε καθιερωθεί άτυπα μέσα στα γήπεδα των τένις στις μεγάλες διοργανώσεις καθώς άφησε πίσω της τα παραδοσιακά λευκά ρούχα του αθλήματος και φόρεσε ρούχα με έντονα χρώματα και πολύ διαφορετικές γραμμές από αυτές που είχαμε συνηθίσει.

«Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, χρησιμοποιούσα τη μόδα ως διέξοδο για να εκφραστώ – η μόδα μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να μπω στο γήπεδο και να κατέχω αυτό που ήμουν και πού ήξερα ότι πήγαινα», έχει παραδεχτεί η ίδια η Σερένα.

serena-3.jpg

Άλλαξε το dress code στον κόσμο του τέννις και έχει τις δικές της προτάσεις

Ασύμβατος χαρακτήρας και με πολλή δημιουργικότητα η διάσημη τενίστρια κατάφερε να ξεπεράσει τα στενά όρια του κόσμου του τένις και να βρεθεί να περπατάει ακόμα και σε πασαρέλες λάμποντας στα κόκκινα χαλιά με εξεζητημένα ρούχα που προκαλούσαν ιδιαίτερη εντύπωση σε κάθε της εμφάνιση.

Πόζαρε επίσης σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως είναι η Vogue, ενώ το 2019 συμμετείχε και στο Met Gala.

Αμέτρητες και οι συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους μόδας και σπουδαίους σχεδιαστές ενώ συνεργάστηκε το 2018 συνεργάστηκε επιτυχημένα και με τη Nike. Ο αείμνηστος Virgil Abloh είχε σχεδιάσει από τις Grand Slam εμφανίσεις της μέχρι τα αθλητικά παπούτσια που είχε φορέσει η Σερένα Γουίλιαμς στο Met Gala.

Ως η νεότερη τιμώμενη του CFDA, η Γουίλιαμς εντάσσεται στις τάξεις των «fashion mavericks», όπως οι Beyoncé, Lady Gaga, Zendaya, Rihanna, Sarah Jessica Parker, Pharrell Williams και Jennifer Lopez.

«Το όνειρό μου να αποκτήσω το δικό μου brand, το S by Serena, έγινε πραγματικότητα και σε όλη την καριέρα μου είχα την ευλογία να συνεργάζομαι με τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές και τους πιο συναρπαστικούς ανερχόμενους δημιουργικούς. Διασκέδασα τόσο πολύ μαθαίνοντας το στυλ μου και το άφησα να αλλάξει καθώς εξελίσσεται η ζωή μου, αλλά πάντα πίστευα ένα πράγμα: Η μόδα είναι για όλους, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη φυλή ή το εισόδημα. Είναι απίστευτη τιμή που λαμβάνω το διάσημο Βραβείο Fashion Icon από το CFDA, έναν οργανισμό του οποίου το έργο θαύμαζα εδώ και καιρό και που βρίσκομαι ανάμεσα στα style icons που ανέκαθεν προσέτρεχα» δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς για τη νέα ιδιότητά της σε ό,τι αφορά τη μόδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved