G-Sports

Στη Μύκονο για διακοπές ο Μάικ Τάισον - Ο χορός του & ο εκνευρισμός του με θαυμαστή που τον πλησίασε

Gossip-tv Team

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Μάικ Τάισον, απολαμβάνοντας λίγες μέρες διακοπών στον Ορνό. 

Στο ρινγκ υπήρξε ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος με ρεκόρ καριέρας 50 νίκες εκ των οποίων 44 με νοκ άουτ και 6 ήττες! Μάλιστα κατάφερε να γίνει ο νεότερος σε ηλικία πρωταθλητής στην ιστορία της κατηγορίας «βαρέων βαρών» ενώ εξαιτίας των επιδόσεών του χαρακτηρίστηκε «ο πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη».

Ο λόγος για τον Mike Tyson, ο οποίος υποδέχθηκε το φετινό φθινόπωρο στη Μύκονο, στην οποία παρέμεινε δύο εικοσιτετράωρα. Ο 57χρονος πρώην σούπερ σταρ του μποξ με την πολυκύμαντη ζωή εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζει στο εστιατόριο Kuzina στον Ορνό.

Ο «Iron Mike» αρχικά ήταν ευδιάθετος και -όπως θα δείτε στα πλάνα- όταν από τα ηχεία ακούστηκε ένα κομμάτι του Michael Jackson άρχισε να κινείται στους ρυθμούς του τραγουδιού κουνώντας το κεφάλι και τα χέρια του!

Ωστόσο, η καλή του διάθεση δεν κράτησε για πολύ και έδωσε την θέση της στον εκνευρισμό! Τι συνέβη; Ένας θαυμαστής του τον πλησίασε και του ζήτησε να βγάλουν μια σέλφι αλλά εκείνος ενοχλήθηκε και τον έδιωξε!

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved