Cristiano Ronaldo: “Θα παλέψουμε για το καλύτερο”
G-Sports

Cristiano Ronaldo: “Θα παλέψουμε για το καλύτερο”

Δεν θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Cristiano Ronaldo την Πορτογαλία, όμως υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της FIFA ο άσσος της Real τόνισε:
«Όλοι έχουν την προσωπικότητα τους και τον χαρακτήρα τους. Εγώ έχω τον δικό μου και θα αλλάξω αυτό που είμαι είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι. Φυσικά είναι προνόμιο για μένα να είμαι αρχηγός της Πορτογαλίας. Με κάνει πολύ περήφανο. Οι συμπαίκτες μου με ξέρουν πολύ καλά κι εγώ το ίδιο και όλα πάνε μια χαρά. Είμαστε όλοι φίλοι και υπάρχει πραγματική οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε επιτυχημένοι.
Φυσικά και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι στη Νότιο Αφρική και ότι υποστηρίζουν την ομάδα εδώ μας κάνει πολύ χαρούμενους. Είναι σημαντικό να έχουμε την ενίσχυση τους στο γήπεδο και δράττομαι της ευκαιρίας να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση τους μέχρι στιγμής.»
Όσον αφορά στην προσδοκία που έχουν οι Πορτογάλοι για μία διάκριση στο Μουντιάλ ο Cristiano Ronaldo δήλωσε:
«Όπως είπα και πριν τα τελικά, δεν είμαστε από τα φαβορί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γίνουμε Παγκόσμιοι πρωταθλητές. Πιστεύω ότι κάποιες ομάδες σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι καλύτερες από μας και αυτό δεν είναι μυστικό, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Αν το κάνουμε αυτό, τα πάντα μπορούν να συμβούν».
Στην πρεμιέρα, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία θα παραταχθεί χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Didier Drogba και ο Cristiano Ronaldo σχολίασε σχετικά:
«Όλοι μιλάνε μόνο για τον Drogba και για το αν θα αγωνιστεί η όχι, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Μας απασχολεί μόνο το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Νοιώθουμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι, και έτοιμοι να κάνουμε μία καλή αρχή στην διοργάνωση. Αν δεν παίξει ο Drogba, θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση του και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να αφοσιωθούμε στην δική μας εμφάνιση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved