UPDATE: Οι δύσκολες ώρες του Γιώργου Τσαλίκη!
Showbiz

UPDATE: Οι δύσκολες ώρες του Γιώργου Τσαλίκη!

Σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης περνά δύσκολες στιγμές! Ο λόγος;

Ο φίλος του, Γιώργος κάνει μεταμόσχευση νεφρού σήμερα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο Λαϊκό και κάνει μια επέμβαση που την περίμενε μια ζωή. Ο τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, έγραψε στο twitter του για αυτές τις δύσκολες ώρες και ζήτησε να στείλουμε την θετική μας ενέργεια. «Στείλτε σας παρακαλώ τη θετική σας σκέψη στο φίλο μου το Γιώργο που αυτή τη στιγμή κάνει μεταμόσχευση νεφρού στο Λαϊκό το περίμενε μια ζωή…» έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Εμείς να ευχηθούμε στο φίλο του Γιώργου Τσαλίκη να πάνε «όλα καλά».

Και όπως φαίνεται τόσο η ευχή η δική μας όσο και όλων των φίλων του τραγουδιστή είτε πρόκειτε για διαδικτυακούς φίλους ή για άτομα που κοντινού του περιβάλλοντος είτε για φίλους του μέσα από το χώρο της showbiz, έπιασαν τόπο. Αφού όλοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του για θετική ενέργεια στέλνοντας πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Όπως μας ενημέρωσε ο τραγουδιστής, το χειρουργείο τελείωσε και όλα πήγαν καλά βέβαια τα επόμενα ειικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα αλλά πλέον το φως φάνηκε!

Όμως, ο Γιώργος Τσαλίκης, μεταξύ άλλων έχει και μικροπροβλήματα στο σπίτι. Όχι σημαντικά και ευτυχώς όχι υγείας αλλά καθημερινά. Όπως πάλι ο ίδιος μας ενημέρωσε, στο σπίτι είναι δύσκολα αφού ο ένας του ο γιος, ο Άγγελος είναι άρρωστος, τα άλλα δυο αγόρια ο Χάρης και ο Βασίλης έχουν διάβασμα και η γυναίκα του η Δώρα βρίσκεται στο εξωτερικό αφού δίνει μαθήματα για το διδακτορικό της. Συνεπώς, όλες οι ευθύνες έχουν πέσει στον μπαμπά Γιώργο. Ο τραγουδιστής όμως δεν «μασάει», με πολύ θετική σκέψη και χαμόγελο προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και φυσικά να συμπαρασταθεί στο φίλο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved