Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/1 έως 26/1
Astrology

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/1 έως 26/1

Σελήνη στον Κριό – Εκλογές με ανατρεπτική διάθεση.

Η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 24/1 στις 3.32 το μεσημέρι για να πυροδοτήσει το κλίμα έναρξης μιας σημαντικής στιγμής για τη χώρα και να δώσει την αίσθηση της λύτρωσης μέσα από παρορμητικές κινήσεις.
Οι εκλογές αυτές συνοδεύονται από μια ακατανίκητη τάση για αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα και ανατρεπτική διάθεση.
Στις 8.30 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο βάζει τις βάσεις για να μην αισθανόμαστε πλέον αβεβαιότητα και στην προσωπική μας ζωή αλλά και γενικότερα, σκεφτόμενοι ώριμα και απαλλάσσοντας τους εαυτούς μας από διλλήματα, φόβους και ανησυχίες.
Στις 11.06 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, δεν αφήνει περιθώρια στην επαναστατική μας διάθεση να μην μας κάνει να αισθανθούμε απελευθερωμένοι από στεγανά και κανόνες, βάζοντας όρια μας απέναντι σε ότι μας φοβίζει και μας εξουθενώνει ψυχολογικά.
Το βράδυ αυτό είμαστε ευδιάθετοι, γεμάτοι ενέργεια, πυγμή και αισιοδοξία και προσφέρεται για φιλικές συγκεντρώσεις και καλή παρέα.
Στις 25/1 ημέρα που πάμε στις κάλπες, έχουμε τη σύνοδο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1.26 το μεσημέρι και επηρεάζει από το πρωί, η οποία διαβεβαιώνει πως η αλλαγή είναι η μόνη επιθυμία, με το σύνθημα «θα το κάνω και ας μου βγει και σε κακό».
Παρόλα αυτά η μέρα ως το απόγευμα είναι εριστική με αρκετές αντιπαραθέσεις και εύφλεκτη διάθεση, καθώς είμαστε νευρικοί και έχουμε υπερδιέγερση.
Στις 3.01 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, γινόμαστε φανατικοί και υποστηρίζουμε ένθερμα τις θέσεις μας.
Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved