Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2
Astrology

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2

Σελήνη στον Ζυγό – Υποχωρώ στη διαφωνία έστω και αν γνωρίζω πως έχω δίκιοΈνα κοινωνικό Σαββατόβραδο και ένα γενικότερα φιλικό και ζεστό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 7/2 στις 8.45 το βράδυ.


Στην βραδινή αλλαγή της φορεσιά της η Σελήνη, προτρέπει να βρεθούμε με φίλους, να σμίξουμε με αγαπημένα πρόσωπα και να ανταλλάξουμε ειδήσεις και νέα, εφόσον στις 8/2 πλέον στις 1.07 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, είναι ιδανικό για ένα παρείστικο βράδυ, επηρεάζοντας ώρες πριν.
Στις 4.45 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Κρόνο δεν μπορεί να εκπέμψει τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς η ώρα που συντελείται είναι αφιερωμένη στον ύπνο μας.
Για όσους όμως ξενυχτούν, οι ώρες αυτές είναι πολύ εποικοδομητικές με τάση συγκατάβασης, φιλοσοφικών προσεγγίσεων και ανταλλαγής θετικής ενέργειας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια Κυριακή χαλαρή, ανεμπόδιστη, άκρως κοινωνική και φιλική, χωρίς ιδιαίτερη δραστηριότητα και με χαλαρές προθέσεις. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved