Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2019;
Astrology

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου έχει αρκετά να δώσει και φυσικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες, όλοι μας θα επηρεαστούμε, άλλος πολύ άλλος λίγο. Ας πάμε όμως να δούμε πώς διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό:

- Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του, που θα κρατήσει έως τις 21/11, οπότε, όχι μόνο εσείς του Σταθερού σταυρού, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι αλλά όλοι μας θα ταλαιπωρηθούμε, ο καθένας στον τομέα που τον αφορά. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία, όπως επίσης σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, συμφωνίες, αγορές και ό,τι άλλο ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Ερμή και το μόνο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που είχαμε αφήσει στην άκρη. Επίσης, ταξίδια κι εκδρομές θα παρουσιάσουν λιγότερα προβλήματα, αν επισκεφτούμε μέρη που είχαμε ξαναπάει παλιότερα και ξέρουμε τα κατατόπια.

- Η Αφροδίτη,1/11, στις 22:24 μμ, περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους... Τοξοβόλους, που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα και μια υπερβολή. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved