Τα 3 λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη!
Astrology

Τα 3 λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη!

Τι σε εμποδίζει να βρεις την πληρότητα μέσα στη σχέση σου;

Κάθε φορά που κάνουμε σκέψεις γύρω από τον τομέα των σχέσεων, ταξιδεύουμε με τη φαντασία μας, προβάλλοντας τις κατά βάθος επιθυμίες μας. Σε αυτό το ταξίδι, η προοπτική μιας σχέσης μοιάζει σχεδόν ως ένας ιδεαλιστικός, μαγικός κόσμος. Αγαπάμε κάποιον και μας αγαπάει επίσης. Κανένα πρόβλημα!

Αυτή ακριβώς η ιδεαλιστική εικόνα είναι που μπορεί να οδηγήσει μια σχέση σε τεράστια προβλήματα. Και αυτό ισχύει για τον καθένα, αφού όλοι έχουμε μια δική μας, μοναδική, οπτική για το πώς θα πρέπει να είναι μια σχέση, όμως, αυτή η εξιδανικευμένη οπτική μπορεί να βλάψει πραγματικά την ερωτική μας ζωή. Αν λοιπόν δεν αλλάξουμε τις ουτοπικές προσδοκίες μας, το πιο πιθανό είναι να μην βρούμε καν την αγάπη.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία ουσιώδη λάθη που κάνεις και σε εμποδίζουν να βρεις την αληθινή αγάπη στη ζωή σου:

1. Θέλεις μια ομαλή σχέση, χωρίς διακυμάνσεις

Οι σχέσεις στην πραγματική ζωή δεν είναι αδιατάρακτες όλη την ώρα. Αναπόφευκτα, θα έχουν και πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα υπάρξουν φορές που η πορεία μέσα σε μια πραγματική σχέση, μπορεί και να σου θυμίζει βόλτα με το τρενάκι του τρόμου! Απλώς, πρέπει να τη διαχειριστείς έτσι όπως έχει.

Αν επιδιώκεις μια επίπεδη σχέση, χωρίς εκπλήξεις, θα μπεις αναπόφευκτα στη διαδικασία να κρίνεις τον/την υποψήφιο/α σύντροφο σου από το αν διατηρεί τη σχέση σας σταθερή και ευτυχισμένη. Αντί, δηλαδή, να μάθεις να χειρίζεσαι μια κατάσταση, θα κρίνεις τους άλλους για το αν είναι ικανοί

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved