Εντοπισμός του ζητούμενου, σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου
Astrology

Εντοπισμός του ζητούμενου, σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου

Πού βρίσκονται χαμένα αντικείμενα, άνθρωποι ή ζώα;

Οι ακόλουθες πληροφορίες και πίνακες χρησιμεύουν στην περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να εντοπίσει πού βρίσκονται χαμένα αντικείμενα, άνθρωποι ή ζώα.

Για να βρεθεί η τοποθεσία που σχετίζεται με το ζητούμενο, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι εξής παράγοντες: το στοιχείο του ζωδίου, η θέση του οίκου και ο προσανατολισμός του ζωδίου και του οίκου. Πιο αναλυτικά έχουμε:

Εντοπισμός του ζητουμένου σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου

Αν ο σημειοδότης του αγνοουμένου ή χαμένου αντικειμένου είναι:

  • Σε ζώδιο της φωτιάς: Το ζητούμενο βρίσκεται σε μέτριο ύψος. Στο μέσον του δωματίου. Σε σημείο που είναι κοντά σε φωτιά ή θέρμανση. Κοντά στο τζάκι, σε ηλεκτρική κουζίνα, κάπνοδόχο, καλοριφέρ, ή αν είναι έξω από το σπίτι, όπου υπάρχει κοντά φωτιά ή κάτι που είναι φτιαγμένο από σίδερο. Στο μεσαίο ύψος του δωματίου.
  • Σε ζώδιο της γης: Κοντά στη γη. Στο πάτωμα ή κάτω από χώμα. Στο υπόγειο του σπιτιού ή το ισόγειο. Στο επίπεδο του εδάφους ή κάτω απ' αυτό. Κοντά στο πάτωμα ή στο ισόγειο ενός κτιρίου, σε πετρώδες έδαφος ή από χαλίκι ή τσιμέντο.
  • Σε ζώδιο του αέρα: Πολύ ψηλά στο δωμάτιο, στο ψηλότερο μέρος του σπιτιού ή του δωματίου. Στη σοφίτα. Στους ψηλότερους ορόφους ενός κτιρίου. Στα ψηλότερα ράφια μέσα σ' ένα χώρο. Κοντά σε παράθυρο. Στην ύπαιθρο.
  • Σε ζώδιο του νερού: Χαμηλά στο δωμάτιο. Στο μπάνιο ή οπουδήποτε υπάρχει το υγρό στοιχείο. Κοντά σε βρύση, νιπτήρα, μπανιέρα ή σε υδραυλικούς σωλήνες.

Συνοπτικότερα, έχουμε:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved