Η Εριέττα, ο Στέφανος και ο φόνος
Media

Η Εριέττα, ο Στέφανος και ο φόνος

Ο Στέφανος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Εριέττας, όμως αν η μητέρα του είναι δολοφόνος του πατέρα της τότε τους χωρίζουν πολλά.

“Η Μάντυ Λάμπρου από τα νέα πρόσωπα της σειράς υποδύεται την Εριέττα Χατζηβασιλείου, την υιοθετημένη κόρη του δολοφονημένου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες επιχειρηματία Χατζηβασιλείου. Έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τη γραμματέα της, Άννα για να παραστεί στη δίκη και να αποδώσει δικαιοσύνη στη μνήμη του πατέρα της. Από την άλλη ο Στέφανος αφού ταρακούνησε για τα καλά τις σχέσεις όλων δίχως όμως εκείνος να έχει συμμετοχή στα δεινά που προξένησε η μητέρα του, Αντιγόνη παραμένει αδικημένος, παρεξηγημένος και εγκαταλελειμμένος απ' όλους.


Όταν γνωρίζεται με την Εριέττα θα βρει την παρηγοριά που αναζητά στην αγκαλιά της βαθύπλουτης κληρονόμου του Χατζηβασιλείου. Αν αποδειχθεί και νομικά όπως εικάζεται ότι η μητέρα του Στέφανου είναι ο δολοφόνος του πατέρα της Εριέττας τότε ανάμεσά τους κυλάει αίμα και τους χωρίζει άβυσσος. Ωστόσο επειδή κανείς ποτέ δεν ξεπέρασε τη μοίρα του οι δυο τους θα μπλέξουν σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι που προς το παρόν θα απασχολήσει ευχάριστα τους τηλεθεατές” δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης.
Πηγή: Tv Ζάπινγκ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved