Video: Η συνάντηση Μενεγάκη-Κορομηλά και το «ιστορικό» φιλί!
Showbiz

Video: Η συνάντηση Μενεγάκη-Κορομηλά και το «ιστορικό» φιλί!

Πολλοί το είχαν φανταστεί, λίγοι όμως περίμεναν ότι θα έβλεπαν την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά να ανταλλάσσουν θερμούς εναγκαλισμούς και να κάθονται σαν δυο καλές φίλες στο ίδιο τραπέζι! Κι όμως έγινε και αυτό στη δεξίωση μετά τη βάφτιση του γιου της Έρσης Βότση.

Η πρώτη, μετά από δεκαετία και βάλε, δημόσια συνάντησή τους ήταν στα μέσα της σεζόν που πέρασε, αλλά μέσα σε πλατό και λίγο από απόσταση...

Ήταν πρόσφατα, όταν η Ελένη κάθισε στις κερκίδες του «Greek Idol», το οποίο παρουσίασε η Ρούλα, για να τη χειροκροτήσει φυσικά και να πει κι έναν καλό λόγο για τη μεγάλη επιστροφή του «Γκάλη των παρουσιαστριών», όπως πολλοί χαρακτηρίζουν την Κορομηλά.

Άλλωστε, η Ελένη, από τη μέρα που πήγε στον ALPHA και βαδίζει ίσως και κάτω από τις υποδείξεις της Ρούλας, η οποία είναι εδώ και πέντε χρόνια πίσω από τις κάμερες του σταθμού, λέει τα καλύτερα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά την προσκαλούσε η Ελένη, όποτε το έφερνε η κουβέντα, στον «Καφέ» της...

Αυτά τα δημόσια ίσως «ευχαριστώ» ή ακόμη και «συγγνώμη» για κάποιες δηλώσεις της, η Ρούλα τα άκουγε και ανταπέδωσε στο party.

Άνοιξε τα χέρια της και υποδέχτηκε την Ελενη, στο τραπέζι, μετά τη βάπτιση του γιου της διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του ALPHA, Έρσης Βότση. Η Ελένη έσκυψε, τη φίλησε και της είπε πάλι τα καλύτερα!

Οι δυο ξανθές γαλανομάτες παρουσιάστριες αντάλλαξαν τις φιλοφρονήσεις τους και κάθισαν δίπλα για να πουν δυο λόγια παραπάνω.

Πηγή: panoramapress-star


Δείτε το video:










©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved