Ρούλα Κορομηλά: Μιλά πρώτη φορά για την αρρώστια της
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Μιλά πρώτη φορά για την αρρώστια της

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το comeback της στην τηλεόραση.

Με μαύρο κολάν, λευκή μπλούζα με ντεκολτέ και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, η Ρούλα μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για την ασθένεια που την κράτησε μακριά από τον φακό για περίπου 4 χρόνια. «Είχα ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, μια φλεγμονή του μυικού συστήματος που λέγεται πολυμυοσίτιδα», είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως η ασθένεια αυτή προκαλεί εντονότατα προβλήματα στην κίνηση και γενικότερα σε όλο το σώμα.
«Αυτό δεν φεύγει, υφίσταται κι εγώ προσπαθώ να το κρατάω σε μια ύφεση», πρόσθεσε η Ρούλα και αποκάλυψε ότι για 3 χρόνια ακολουθούσε ενδοφλέβια αγωγή, η οποία της προκάλεσε έντονα οιδήματα στο σώμα και το πρόσωπο. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει όσο προσέχει και δεν πιέζεται.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια απέδωσε στην ασθένειά της την «φουσκωμένη» εμφάνισή της τον περασμένο Απρίλιο στο «Greek Idol» και πρόσθεσε: «έπρεπε να το κάνω. Άφησα την γυναικεία φιλαρέσκεια κατά μέρος και βγήκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved