Σε… πλήρη εξέλιξη η «μάχη της Αττικής»
G-Politics

Σε… πλήρη εξέλιξη η «μάχη της Αττικής»

Ανατροπές και στήριξη των υποψηφίων που έχουν ταχθεί κατά του μνημονίου, αποδεικνύει δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρία Pulse και δημοσιεύτηκε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής». Μάλιστα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι ερωτηθέντες δήλωσαν πως υπήρχε τρόπος η Ελλάδα να μην προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Ο Γιάννης Σγουρός φαίνεται πως ηττάται κατά κράτος από τον μέχρι πρόσφατα «φίλο του» Γιάννη Δημαρά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μονομαχήσει μαζί του στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών της Αττικής. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο ο Γ.Σγουρός συγκεντρώνει 14,5 %, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνει και ο Γιάννης Δημαράς. Ακολουθεί ο Βασ. Κικίλιας με ποσοστό 13%. Ποσοστό περίπου 7% συγκεντρώνει ο υποψήφιος του ΚΚΕ Θ.Παφίλης, 6,5% o υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, 5,5% ο Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ και από 2,5% οι Αλέκος Αλαβάνος και Γρηγόρης Ψαριανός της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο βρεθούν αντιμέτωποι οι Γιάννης Σγουρός και Βασίλης Κικίλιας, ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 29% έναντι 21% του αντιπάλου του. Τα πράγματα αλλάζουν όμως αν ο Γιάννης Σγουρός αντιμετωπίσει τον Γιάννη Δημαρά, με τον πρώτο να συγκεντρώνει ποσοστό 39%, ενώ ο δεύτερος 21%. Η ψαλίδα μεγαλώνει εάν ο Γ. Δημαράς αντιμετωπίσει τον Β.Κικίλια (42% έναντι 19% του δεύτερου).

newscode.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved