Sprider: Eγκαινιάστηκε νέο κατάστημα στην Πρέβεζα
G-Business

Sprider: Eγκαινιάστηκε νέο κατάστημα στην Πρέβεζα

Tο νέο σημείο πώλησης του Ομίλου εγκαινιάστηκε στις 27 Οκτωβρίου στην πόλη της Πρέβεζας, επεκτείνοντας έτσι το σημαντικό δίκτυο των SPRIDER STORES με την ευρεία γεωγραφική διασπορά του στην Ελληνική Επικράτεια. Με την προσθήκη του νέου αυτού καταστήματος ο Όμιλος έχει πλέον θέσει σε λειτουργία εντός του τρέχοντος έτους τρία νέα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και πέντε  συνολικά σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Το SPRIDER STORE Πρέβεζας βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ιωαννίνων, διαθέτει δε επιφάνεια πώλησης 1.300 τ.μ. περίπου, που εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Εναρμονισμένο με την φιλοσοφία του Ομίλου, το νέο SPRIDER STORE Πρέβεζας προσφέρει τις ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων SPRIDER STORES και SPRIDER HOME αλλά και την SAKIS ROUVAS COLLECTION, σε ειδικά χωροθετημένα και σηματοδοτημένα τμήματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, τα οποία διευκολύνουν τον καταναλωτή να επιλέξει γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που χρειάζεται.
Επιπλέον, ο Όμιλος στο πλαίσιο της στρατηγικής για σύγχρονη αισθητική και εναρμονισμένη εικόνα του δικτύου των καταστημάτων SPRIDER STORES, ξεκίνησε την ανακαίνιση ενός ακόμη καταστήματος, στην Ανθούσα Αττικής. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το όγδοο σημείο πώλησης που ανακαινίζεται φέτος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος, σε συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος βέλτιστης διαχείρισης και εξορθολογισμού του λειτουργικού κόστους, ο Όμιλος προχώρησε στην οριστική διακοπή των εργασιών του καταστήματος στην Λεωφόρο Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της οδούς Καρπενησίου 13 με την οδό Δερβενακίων 51, καθώς απέβησαν άκαρπες οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω σημείου πώλησης, οι οποίες είχαν ως σκοπό την μείωση του μισθώματος. Το κατάστημα εκτεινόταν σε δύο επίπεδα, διαθέτοντας συνολικούς χώρους πώλησης 1.350 τ.μ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved