Σαμπάνης-Περιστέρη: Μαζί στη ζωή μαζί και σε video clip
Showbiz

Σαμπάνης-Περιστέρη: Μαζί στη ζωή μαζί και σε video clip

Γιώργος Σαμπάνης – Πατρίτσια Μιλκ-Περιστέρη…. το καινούριο ζευγάρι στην «πόλη» της showbiz; Δυο καλοί φίλοι; Δυο άγνωστοι που βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο πεζοδρόμιο ή ένας τρόπος για να έχουν οι δημοσιογράφοι δουλειά; Τι άλλο θα ακούσουμε πια για αυτό το ζευγάρι… Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές για να συζητάμε τα ονόματά τους; Ας ξετυλίξουμε όμως το νήμα κι ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα!


Πριν περίπου ένα μήνα άρχισαν οι πρώτες φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια για μια σχέση ενός ανερχόμενου τραγουδιστή και μιας ανερχόμενης ηθοποιού που παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για την Πατρίτσια και το Γιώργο. Οι δυο τους όμως δεν απαντούσαν στα δημοσιεύματα για τη σχέση τους. Στη συνέχεια, οι πρώτες καυτές φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας με το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής να φιλιέται και να περπατάει μαζί.




Σιγή ιχθύος από κι από τους δυο, τα μέσα σταματούν να ασχολούνται μαζί τους και τότε, όπως ήταν αναμενόμενο, η νεαρή ηθοποιός αποφασίζει να μιλήσει! «Καλέ τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε φιλιέμαι εγώ με το Σαμπάνη. Είναι ψέματα.», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star. Μέχρι εδώ καλώς… μπορεί να είναι και φωτομοντάζ σκεφτόμαστε και μετά σκάει η βόμβα…



«Εγώ το Γιώργο δεν τον γνωρίζω καν», συνεχίζει η Πατρίτσια. Ναι, δυο άγνωστοι στην ίδια πόλη... Κι εμείς ποιον βλέπουμε σχεδόν κάθε Τρίτη στο Villa Mercedes, τη δίδυμη αδελφή σας; Γιατί θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως τουλάχιστον επί τρεις συνεχόμενες φορές έχουμε πετύχει το Γιώργο Σαμπάνη και την Πατρίτσια Μιλκ-Περιστέρη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, να μιλούν ψιθυριστά και να κουνιούνται στο ρυθμό της μουσικής.



Και δε φτάνει αυτό πριν από λίγο μας ήρθε δελτίο τύπου που ενημερώνει πως η ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο καινούριο video clip του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Μακριά (για όσο ζω)», τα γυρίσματα του οποίου θα γίνουν αύριο. Τυχαίο; Μάλλον γιατί ο τραγουδιστής ψάχνει κόσμο για να συμμετέχει στο video clip μέσω facebook, ηλικίας 20-25ετών. Θα το είδε μάλλον η ηθοποιός και λέει δε δηλώνω συμμετοχή να γνωρίσω και από κοντά τον άντρα που μου «χρεώνουν» τα μέσα ως τον καινούριο μου σύντροφο; Λέτε να έγινε έτσι; Δε νομίζουμε…!








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved