Τσαλίκης: Με πήρε η μάνα μου και μου λέει «τι ξεφτιλίκι είναι αυτό» - Με έβριζε όλη η χώρα
Media

Τσαλίκης: Με πήρε η μάνα μου και μου λέει «τι ξεφτιλίκι είναι αυτό» - Με έβριζε όλη η χώρα

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Γηροκομείο στο Open και καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το βίντεο κλιπ για το «Τέλειος άνδρας».

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Έχει βρει την ιδέα με μια ηλικιωμένη μπαίνει στο ίντερνετ και ψάχνει ιαματικά λουτρά ενώ μπαίνει σε σάιτ με go go boys. Ένα από αυτά τα go go boys ήμουν εγώ. Το κόνσεπτ ήταν ότι με διαλέγει και έρχεται να με δει στο μαγαζί που κάνω στριπτίζ. Έρχεται ο Ηλίας (Ψινάκης) και μου λέει “τέλειο, στριπτίζ!. Έχω βρει τέλεια ιδέα”».

«Πήγα, έχει ένα μπουκάλι με ρακή και μου λέει “πιες θα χρειαστεί”. Μου είπε θα κάνεις ένα χορευτικό, έφερε ένα στρίπερ και του είπε “δείξε λίγο…”»!

Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της και έκτοτε...»

tsalikis.jpg

Και συνέχισε: «Στα περισσότερα πλάνα έλεγα δεν μπορώ και γέλαγα το είχα δει σαν πλάκα. Έλα όμως που είχε κάμερα μέσα ενός καναλιού και την επόμενη ημέρα ξυπνάω και βλέπω δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες αναπάντητες…».

Και συμπλήρωσε: «Έπαιζαν όλα τα κανάλια το στριπτίζ του Τσαλίκη ότι και καλά εγώ βγήκα ένα βράδυ να περάσω καλά και ξεβρακώθηκα μπροστά σε μία ηλικιωμένη».

«Είχα από τη μάνα μου 15 αναπάντητες, με πήρε κάποια στιγμή το σήκωσα και μου λέει “τι ξεφτιλίκι ήταν αυτό, τι ήπιες, πού πήγες και ξεβρακώθηκες;”. Λέω “δεν πήγα να διασκεδάσω, βίντεο κλιπ γύριζα”».

«”Τι βίντεο κλιπ; Παντού βούιξε ο τόπος, ο πατέρας σου πήγε στο κέντρο υγείας να του πάρουν την πίεση”».

Και συνέχισε λέγοντας: « Με έβριζαν τα κανάλια, όλες οι εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήταν άγριο να βλέπεις να σε βρίζει όλη η χώρα».

«Πήρα τη Δώρα και πάμε Αράχωβα να ξεφύγει το κεφάλι μου. Σταματώ σε ένα βενζινάδικο γιατί το έκανες αυτό. Φύγε μην σε δει ο άντρας μου, τι ήταν αυτό το ξεφτιλίκι…. Νόμιζε ο κόσμος ότι βγήκα σε ένα μαγαζί και ξεβρακώθηκα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι με το Mega: Ο Τσαλίκης στην πιο ερωτική στιγμή της βραδιάς-«Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας»

Ο Γιώργος Τσαλίκης & ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Σπίτι με το MEGA (Video)

Γιώργος Τσαλίκης: «Έβαλαν στο μωρό ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved