Κων/νος Γιαννακόπουλος:  Κόντρα στον Νικόλα
Media

Κων/νος Γιαννακόπουλος: Κόντρα στον Νικόλα

Στα «Μυστικά της Εδέμ» τον έχουμε δει να δείχνει την ζήλια του στην γυναίκα που αγαπάει. Στην προσωπική του ζωή όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού πιστεύει πως η ζήλια είναι ένα συναίσθημα ψυχοφθόρο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ο οποίος δακρύζει κάθε φορά που βλέπει το «Νησί» και σύντομα θα έχει έναν μικρό ρόλο.


-Μα δεν είναι εντελώς ανυπόφορη αυτή η ζήλια του Νικόλα;
«Η αλήθεια είναι πως όλοι ζηλεύουμε, περισσότερο ή λιγότερο, εκείνο που διαφοροποιείται είναι ο τρόπος που το εκφράζουμε. Είναι στην ανθρώπινη φύση η ζήλια και ίσως λίγο παραπάνω στην αντρική»
-Όταν λοιπόν ζηλεύουμε είναι καλύτερα να το δείχνουμε ή να …δαγκωνόμαστε λιγάκι πρώτα;
«Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς σε μια σχέση, αλλά ούτε και να γκρινιάζουμε συνέχεια στον άλλον. Επομένως είναι καλύτερα να δαγκωνόμαστε λιγάκι και να φιλτράρουμε τα λόγια μας»
-Εσείς στην προσωπική σας ζωή είστε ζηλιάρης;
«Αν και ακόμα δεν είμαι μεσήλικας, έχω πολλά χρόνια προσωπικών σχέσεων πίσω μου. Έχω καταλήξει λοιπόν πως αν και η «κτήση» είναι στην ανθρώπινη φύση, η ζήλια αποτελεί στείρο και χωρίς καμία ουσία συναίσθημα»
-Πως σας φαίνεται η τηλεοπτική χρονιά φέτος; Κινδυνεύει όντως το επάγγελμά σας από το ριάλιτι;
«Το επάγγελμά μας ήταν έτσι κι αλλιώς αβέβαιο, τώρα όμως θεωρώ πως είναι ακόμα πιο δυσοίωνο. Κατά τη γνώμη μου, μπορείς να πάρεις κι έναν τσελεμεντέ αν θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις. Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω πως λόγω της κρίσης περικόπτονται σημαντικά τα μπάτζετ»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved