Designers

Η πριβέ πασαρέλα της Χρουσαλά για τα μάτια της Σήλιας Κριθαριώτη στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Gossip-tv Team

Once a model, always one.... λένε οι αμερικανοί και μάλλον έχουν δίκιο τελικά.

Τι κι αν η Μαριέττα Χρουσαλά έχει εδώ και καιρό εγκαταλείψει τις πασαρέλες καθώς πλέον είναι σύζυγος του γνωστού εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα; Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν τελικά.

Το πρώην μοντέλο που πλέον έχει γίνει και μανούλα διατηρεί παρά την εγκυμοσύνη και την γέννα την άψογη σιλουέτα της και παρακολουθεί ακόμα στενά την μόδα αλλά από τις πρώτες σειρές των μεγάλων fashion shows των μεγαλύτερων σχεδιαστών του κόσμου πια.

Έτσι αφού πέρασε από το fashion week του Μιλάνου και παρακολούθησε το show του Roberto Cavalli ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα στην κουμπάρα της -νονά της κόρης της Μάργκω- Σήλια Κριθαριώτη σε μια σημαντική στιγμή της, την τιμητική συμμετοχή της στο Fall Ball του Boys Club στην Νέα Υόρκη.

Η παρέα έμενε στο φημισμένο 5άστερο ξενοδοχείο "Τhe Pierre" και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε τραβήχτηκε από την ίδια την Σήλια Κριθαριώτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της αναχώρησής τους από το ξενοδοχείο για την λαμπρή εκδήλωση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φορώντας φυσικά τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη στο πεζοδρόμιο μπροστά από το ξενοδοχείο θυμήθηκε τις στιγμές του παρελθόντος και έκανε μια πριβέ πασαρέλα για την Σήλια και τους φίλους τους που αποτηπώθηκε στο βίντεο που τράβηξε η σχεδιάστρια μόδας και δημοσίευσε στο instagram της. Απολαύστε την... Το' χει ακόμα σίγουρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved