«Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής που δούλεψα σε shows. Έντυνα τους παίκτες με αυθεντικά γαλλικά κομμάτια»
Designers

«Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής που δούλεψα σε shows. Έντυνα τους παίκτες με αυθεντικά γαλλικά κομμάτια»

Με την επιστροφή του στην Αθήνα από το εξωτερικό άνοιξε ατελιέ και κατόπιν κατάστημα, από όπου έκανε... παρέλαση η showbiz. Έπειτα πέρασε στην τηλεόραση...

«Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής που δούλεψα σε shows και έντυνα τους παίκτες με αυθεντικά γαλλικά κομμάτια, όπως Givenchy. Μάλιστα, σε μια κοπέλα που ερμήνευσε Εντίθ Πιαφ φόρεσα δημιουργία που μου παραχωρήθηκε αποκλειστικά από μουσείο. Έπειτα ακολούθησαν πολλές εκπομπές και... fashion police» τόνισε στην Espresso ο Μάρκελος Νύκτας.

-Σε όσους λένε ότι χαθήκατε από τον χώρο της μόδας τι απαντάτε;

«(Χαμόγελο) Η τελευταία μου παρουσίαση έγινε πριν από επτά μήνες στο περίφημο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, που οργάνωσε η αγαπημένη μου Νανά Παπαντωνίου, διευθύντρια στο Μουσείο Μπενάκη.

-Η μόδα επλήγη βαθιά από την κρίση;

«Δυστυχώς, και παρέσυρε μαζί της πρακτορεία μοντέλων, ατελιέ και περιοδικά μόδας, όπως την ελληνική «Vogue», η οποία παρουσίαζε προτάσεις διεθνών και Ελλήνων σχεδιαστών. Προσωπικά, μου είχε κάνει πολλά αφιερώματα.»

-Περνάτε δύσκολα;

«Όπως όλος ο κόσμος. Ωστόσο, συνεχίζω να ζω μια ευχάριστη ζωή, προσφέροντας στον εαυτό μου μια ευημερία, αναζητώντας πού είναι τα φτηνά και πού τα καλά σύμφωνα με τους νόμους του Θεού και την αγάπη για τον περιβάλλον!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved