Μαίρη Κατράντζου: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της
Designers

Μαίρη Κατράντζου: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Μαίρη Κατράντζου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η είδηση μάλιστα έγινε γνωστή μια μόλις εβδομάδα μετά τον λαμπερό της γάμο στις Σπέτσες.

Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωράκι, του οποίου τη φωτογραφία είδαμε για πρώτη φορά σήμερα με την ευτυχισμένη μητέρα να μοιράζεται ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Mε αφορμή τα γενέθλιά της, η Μαίρη Κατράντζου πόσταρε τη φωτογραφία κι έγραψε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: «This is 39».

Δες την στη gallery

Ο λαμπερός γάμος έγινε στις όμορφες Σπέτσες με την όμορφη νύφη να έχει επιλέξει για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της ένα απλό, λιτό αλλά πολύ ρομαντικό νυφικό. Αμέσως μετά ακολούθησε εξίσου λαμπερή δεξίωση με το art de la table να είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό για τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.

Ανάμεσά τους οι πολύ καλές φίλες της νύφης Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγο του Νικόλαου και η Βίκυ Καγιά οι οποίες επιδόθηκαν σε αμέτρητες selfie με τους νεόνυμφους και κυρίως με τη σχεδιάστρια μόδας.

Το ζευγάρι ζει εδώ και χρόνια σαν παντρεμένο στο πολυτελές μίνιμαλ διαμέρισμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο και μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved