Οι 9+1 εμφανίσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη που... άφησαν εποχή! (photos)
G-Fashion

Οι 9+1 εμφανίσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη που... άφησαν εποχή! (photos)

Εδώ και λίγες ημέρες η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι η οικοδέσποινα στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την εκλογή του συζύγου της Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικό είναι να έχει γίνει το επίκεντρο για τις στυλιστικές -και όχι μόνο- επιλογές της. 

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν την περίμενε στην ορκομωσία του συζύγου της στο προεδρικό μέγαρο με oversized αυστηρό κουστούμι αλλά εκείνη έκανε τη διαφορά.

Φορούσε μόνο χρυσά βραχιόλια, είχε τα μαλλιά της κάτω και επιμελώς ατημέλητα και ήταν εμφανές πως δεν ήθελε με βαρύγδουπες επιλογές να τραβήξει τα βλέμματα αφού όλα έπρεπε δικαιωματικά να ανήκουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον νέο πρωθυπουργό της χώρας.

Υπήρξαν όμως πολλές άλλες εμφανίσεις της στο παρελθόν που είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον των experts στη μόδα. Άλλωστε και η ίδια, ασχολείται με τη μόδα επισταμένα εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας φτάσει το δικό της brand Zeus & Dione με γυναικεία ρούχα στην κορυφή της επιτυχίας.

Ήταν εκείνη μάλιστα που υπέγραφε το πολύ απλό αλλά αρχοντικό σατέν νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια τον περασμένο Ιούνιο.

Οι φορές που τη βλέπαμε δημόσια μέχρι πρότινος ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού καθώς η ίδια, ως πολυάσχολη επιχειρηματίας δεν είχε χρόνο για άσκοπες κοσμικές εμφανίσεις. Όσες φορές όμως την είδαμε, απλώς έδινε μαθήματα στυλ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις 9+1 φορές που... χειροκροτήσαμε τις στυλιστικές της επιλογές σε δημόσιες εμφανίσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved