Η Αλεξανδράκη με χειροπέδες. Η πρώτη φωτογραφία από τη σύλληψή της…
Models

Η Αλεξανδράκη με χειροπέδες. Η πρώτη φωτογραφία από τη σύλληψή της…

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή, ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω κατά την βραδινή της έξοδο, πέρασε με κόκκινο και οι αστυνομικές αρχές την εντόπισαν και την συνέλαβαν!

Η σύλληψή της έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.Το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο με μια φίλη της όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Γλυφάδας της έκαναν σήμα για να σταματήσει. Η Δήμητρα υπάκουσε στο σήμα και σταμάτησε όμως στη συνέχεια, από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μοντέλο άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή της. Τελικά οι άνδρες του τμήματος Γλυφάδας, που από την αρχή είχαν μείνει ανεπηρέαστοι από τα κάλλη της, αναγκάστηκαν να της περάσουν χειροπέδες, ενώ της αφαίρεσαν και το δίπλωμα. Κατόπιν την οδήγησαν στο τμήμα μαζί με τη φίλη της, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο. Η υπόθεση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του μοντέλου σχηματίστηκε και δικογραφία. Η ίδια δε στην εκπομπή «Μίλα» διέψευσε ότι έβρισε τους αστυνομικούς... "Όλα είναι ψέματα! Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα ένα κόκκινο σηματοδότη. Ούτε σ' ένα σκυλί δεν φέρονται έτσι".
"Με ταλαιπώρησαν και με έκαναν να χάσω τον ύπνο μου. Με χτύπησε ο αστυνομικός... Δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς, με σέρνανε με τις χειροπέδες. Έχω μώλωπες στο αριστερό μου χέρι. Η μόνη μου απειλή ήταν ότι τους είπα ότι θα τους κάνω αναφορά στο τμήμα... " τόνισε!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία, όπου δημοσιεύει η εφημερίδα espresso και απεικονίζει την Δήμητρα με χειροπέδες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved