Στέφανος Μιλάτος: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ελληνική μόδα»
Models

Στέφανος Μιλάτος: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ελληνική μόδα»

O Στέφανος Μιλάτος είναι μοντέλο και κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Πώς τον ανακάλυψαν; 

«Είχα βγει με κάτι φίλους για ποτό, με είδε τυχαία κάποιος από ένα πρακτορείο μοντέλων και μου έκανε πρόταση. Η οικογένεια μου δεν ήταν θετική και δεν το συνέχισα. Έφυγα για σπουδές και όταν ξαναγύρισα στην Αθήνα, βρέθηκα στο Athens Xclusive Designers Week. Πάλι ένα πρακτορείο μου έκανε πρόταση και τότε δέχτηκα. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα τα κάστινγκ. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Τάσο Σοφρωνίου» τόνισε στο Instyle.

-Όσο μεγάλωνες, θεωρούσες ενδιαφέρουσα την καριέρα ως μοντέλο; Είχες στο μυαλό σου ότι μπορείς να το κάνεις;

«Το θεωρούσα ενδιαφέρον και σκεφτόμουν πως μπορούσα να το κάνω, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχα για την υποκριτική.»

- Κάνεις πολλές δουλειές διεθνώς. Η βάση σου βρίσκεται στην Ελλάδα;

«Συνέχεια μετακινούμαι. Δεν μένω έξω. Μου αρέσει που η βάση μου είναι η Ελλάδα. Εδώ μεγάλωσα. Η κουλτούρα και ο πολιτισμός της χώρας μας δεν υπάρχουν πουθενά και δεν μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε μια άλλη χώρα, αν τα πας καλά στη χώρα σου. Για να θες να φύγεις, πρέπει κάτι να σε ενοχλεί πραγματικά. Εγώ όμως θέλω να ζήσω στην Ελλάδα.»

-Σε προβληματίζει καθόλου το μέγεθος της βιομηχανίας μόδας στην Ελλάδα, που είναι μικρότερο από το εξωτερικό;

«Με λυπεί πολύ, γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο στην ελληνική μόδα και θα ήθελα να μπορώ να δουλεύω μόνο εδώ και να φεύγω πολύ λίγο στο εξωτερικό. Ειλικρινά προτιμώ να στηρίζω με τους φόρους από τις δουλειές μου την οικονομία της χώρας μου.»

- Οι δουλειές έξω, με τους μεγάλους σχεδιαστές, τους φωτογράφους και ία περιοδικά, πώς έγιναν;

«Είδαν τις φωτογραφίες μου μέσω του πρακτορείου μου και τους πρώτους τρεις μήνες είχα μια αποκλειστική συνεργασία με τον διάσημο οίκο Givency που με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved